Eve Online > Dyskusje ogólne

Ankieta - Co z centralą

<< < (9/14) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Xarthias w Wrzesień 15, 2010, 12:32:40 ---@SokoleOko - Centrala nie ma "dealu" z CCP. Znam kilka osób z CCP i dzięki temu udaje się czasem coś fajnego zrobić. Poza tym CCP samo z siebie robi sporo akcji dla fansitów, jednakże nigdy i od nikogo nie wymaga "wyłączności" na Eve. Jedynym wymaganiem jest piętnowanie łamania EULA (handel iskami itp.).

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za wyjaśnienie.

"Deal" - chodziło mi o to, że jednak skądś wziął się ten disclaimer widoczny na portalu, o rozmiarze wypracowania maturalnego ;)

Hastrabull:
Ja wam powiem tak, ja sie cieszę, że tyle emocji jest w tej dyskusji. to znaczy, ze centrala nie jest wam obojetna :)

Z drugiej strony proszę was o spokój, żeby się za bardzo nie pobić tutaj, bo granica pomiędzy konstruktywną acz burzliwą dyskusja a zwykłą kłótnią i obrzucaniem obelgami jest cienka.

Teraz do sedna:
1. Scary, pomysł do rozważenia, dzięki.
2. Reszta, wyluzować
3. Pracujemy, żeby wam żyło się lepiej :)
4. Ankieta widzę, że nabiera kształtów i ogólnie ludzie chcą zmian. Dzięki za głosowanie.

ps. (kurde, może ja powinienem, do jakiejś polityki iść czy co)

Xarthias:
"Disclaimer" jest po to, żebyśmy mogli wykorzystywać logo, grafiki, nazwy i inne tego typu duperele, do których prawa ma CCP.

Colonel:
No i super ze coś się dzieje. Ukłon w stronę Administracji ...

@ Scary
Jeśli wspominasz o poziomie dyskusji to nie wysylaj nikogo do psychiatry / psychologa i nie bluzgaj na ludzi bo maja odmienne zdanie
Wcale się nie spodziewam ze zrozumiesz mój punkt widzenia

F-YU:
Nex
Przecież od lat piszemy o innych grach. Lament o WoT zaczął się z powodu martwiejących camp, bo ludzie graja sobie w najlepsze zamiast pilnować co się dzieje w systemie

ten głos w dyskusji jest porażający.
Ludzie nie grajcie w WoT! niektórzy mają jeszcze kilka rat za samochód czy dom do spłacenia za iski! do roboty! na pole! zasuwać robole!
nie bawić się czołgami! - macie kampić system i bronić posów!  :-[ czarnuchy....  :-[  <-- true 0.0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej