Eve Online > Dyskusje ogólne
O przyszłości 0.0, serenity, WH, supercapsach i innych wydzielone z KSOD
Soulscream:
--- Cytat: Val Heru w Wrzesień 08, 2010, 16:37:46 ---Nie rozumiem niektórych osób. Przelatałem całą eve wzdłuż i wszerz i jest tyle pustej przestrzeni że to się w głowie nie mieści. Chyba te osoby które piszą że jest im ciasno nigdy nie poleciały na roama, gdzie po kilkudziesięciu jumpach nie można nic znaleźć. Wg mnie zagęszczenie mieszkańców w 0.0 powinno być cztero-pięciokrotnie większe niż jest teraz. A tym osobom którym jest ciasno zapewne zależy tylko na miejscu gdzie mogą spokojnie farmić i nikt nigdy do nich nie zajrzy bo będą mieli 60j do najbliższego przeciwnika.
--- Koniec cytatu ---
Eee widzisz stagnacje sov mapy ? Ja tak.
Okropniak:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 08, 2010, 16:51:36 ---Eee widzisz stagnacje sov mapy ? Ja tak.
--- Koniec cytatu ---
ja też - ale to do nie których nie przemawia.
A miej sobie zagęszczenie x10 - ja już dawno wyprowadziłem swoje zarobki do high - skoro tak ich dopieszczają czemu nie skorzystać?
A w null - afk-cloak w lacie ci siedzi, albo inne no-life grasują - a człowiek musi jakoś na pvp nazbierać ;p
sc0rp:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 08, 2010, 16:51:36 ---Eee widzisz stagnacje sov mapy ? Ja tak.
--- Koniec cytatu ---
eee stagnacje?
1,5 roku temu padl BoB
0,5 roku temu padly Gonny
3 miesiace temu padlo providence
dzis pada atlas
Soulscream:
--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 08, 2010, 16:57:04 ---eee stagnacje?
1,5 roku temu padl BoB
0,5 roku temu padly Gonny
3 miesiace temu padlo providence
dzis pada atlas
--- Koniec cytatu ---
Ok to pozwol nowym sojuszom ~~zaistniec~~ na terenach dostepnych w grze. Pozdro.
Okropniak:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 08, 2010, 17:02:12 ---Ok to pozwol nowym sojuszom ~~zaistniec~~ na terenach dostepnych w grze. Pozdro.
--- Koniec cytatu ---
this
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej