Eve Online > Dyskusje ogólne
O statkach: hity i shity
Skeer:
Cynabal jest drogi ;p
EDIT
Muszę rzucić w C0ven pomysł jakiegoś eventa i wygrać tam cynabala, wtedy inaczej pogadamy :D
SokoleOko:
--- Cytat: Skeer w Sierpień 23, 2010, 12:40:46 ---Cynabal jest drogi ;p
--- Koniec cytatu ---
* SokoleOko odrzuca ten argument niedbałym gestem dłoni z nieprzyzwoicie wielkim złotym sygnetem, strząsając przy tym popiół z cygara ;)
silvia:
[mod]
Moderatorzy sami potrafią egzekwować swoje prawa, nie potrzebujemy do tego pomocy, zwłaszcza jesli kolor jest z automatu przypisany tagowi bbc.
Doom[/mod]
Lol ;d
Moja opinia o vagasie...
Fajne to.
B.dobry tracking, szybki lock time, duza manewrownosc, predkosc i przezywalnosc. Mozna wskoczyc do bloba na gate i spokojnie dobic do bramy spowrotem ;d
Skeer poprostu narzeka, iz wczesniej latal mniejszym statkiem.
Sabre nie wezmie na solo zadnego haca. Z cruiserami bedzie mial problem. O bsach juz zapominajac (no chyba, ze mowimy tutaj o biciu shit-fail carebearow).
Nie wiem jak mozna zginac do sabra w czyms co ma dziala. (nie liczac frytek. frytki moga zginac)
Dux:
300 baniek z fitem to duzo? Jak sie uprzesz to i w jeden dzień w polu odrobisz :P
Alto Saotomeo:
Hit:
- Vagabond
- Machariel (tylko wersja nano, armorowa juz nie jest taka fajna)
- Hurricane
- Sabre
Shit:
- Cynabal (zrobiony przy okazji robienia machariela ale i tak nie widze zastosowania dla niego ze wzgledu na cene)
- Loki (strata sp jak dla mnie, ni to covert, ni to dps...)
- all caldari (strata sp, jak wyzej, do tego falcon ktory spada od alfy z artmacha)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej