Eve Online > Dyskusje ogólne

O statkach: hity i shity

<< < (19/19)

NeX:
  Sprawdzałem Ratla tylko na sisi, ale wrażenie PVE  było całkiem przyjemne. Mobilny BS Caldari mogący latać z perma AB + SB. Błyskawicznie mordował krzyżyki dronami i torpami. Na zasięg nie zwracałem nawet uwagi, bo torpy odpalałem praktycznie na styk. Aż z ciekawości włączę domisia na 5 i sprawdzę czy nadal jest tak dobry :)

sc0rp:

--- Cytat: NeX w Sierpień 26, 2010, 14:03:28 ---  Sprawdzałem Ratla tylko na sisi, ale wrażenie PVE  było całkiem przyjemne.

--- Koniec cytatu ---

Nikt tu chyba nie mowi ze obecny rattle jest do d..., chodzi oto ze byl najlepsza raciarka pod kazdym wzgledem (tank, dps, ciezki do suicidowania, ciezki do zgankowania) shipem wrecz idealnym do racenia a teraz? Teraz jest dominixem na sterydach - wiec to troche tak jakby bugatti veron zamienili na porsche - porsche to dobre auto ale to nie ta klasa co bugatti veron

Doom:
Chodzi również o fakt przewrócenia do góry nogami klasyfikacji tego shipa. Fakt że wszystkie hybrydy dostały zmiany do których określenie radykalne jest co najwyżej przesadzone, ale do żadnego z nich nie trzeba sie było przekwalifikowywać: mach jak latał na projektach tak lata, vindyk jak używał hybrd tak uzywa, bhalgorn i nightmara to samo. Tylko rattl zrobił się nagle bezużyteczny dla względnie młodych pilotów którzy mieli czas wyspecjalizować sie tylko w jednym typie uzbrojenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej