Eve Online > Dyskusje ogólne
O statkach: hity i shity
Doom:
Żeby czemuś w dupę wsadzić tą salwę mach musi to najpierw namierzyć, pilot falcona który na coś takiego pozwala raczej zasługuje na to co go spotyka :P
SokoleOko:
4-5 sekund to może być zbyt mało, żeby zareagować ;)
--- Cytat: Alto Saotomeo w Sierpień 23, 2010, 13:47:55 ---Shit:
- all caldari (strata sp)
--- Koniec cytatu ---
Drake?
Doom:
Clocka aktywuje się kliknięciem :P
Kara Mon:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 23, 2010, 12:49:21 ---* SokoleOko odrzuca ten argument niedbałym gestem dłoni z nieprzyzwoicie wielkim złotym sygnetem, strząsając przy tym popiół z cygara ;)
--- Koniec cytatu ---
Tu nie trzeba miec zlotego sygnetu i cygara zeby uznac ten statek za wart swojej ceny , zanim go kupilem tez twierdzilem ze vagas zrobi to samo tylko ze taniej , niestety Vagas tego nie zrobi nawet drozej :p . Aktualnie to i 500m bym dal bo warto i juz drugi miesiac nie mozna mnie z niego wyciagnac .
Hit
cynabal i machariel - prawdziwe pirackie statki dla prawdziwych rozrabiakow, zeby tym latac trzeba miec albo solidny wallet albo "balls of steel" , statki nie nadajace sie do blobow tylko do partyzantki w kilka/kilkanascie osob . Maja ogromny potencjal tylko trzeba umiec go wykorzystac.
Shit
Electronic attack ships z wylaczeniem sentinela bo ten jest dobry tylko trzeba wiedziec ze sie tym atakuje pojedyncze freje a nie bloby.
SokoleOko:
--- Cytat: Kara Mon w Sierpień 23, 2010, 16:13:10 ---Tu nie trzeba miec zlotego sygnetu i cygara zeby uznac ten statek za wart swojej ceny , zanim go kupilem tez twierdzilem ze vagas zrobi to samo tylko ze taniej , niestety Vagas tego nie zrobi nawet drozej :p . Aktualnie to i 500m bym dal bo warto i juz drugi miesiac nie mozna mnie z niego wyciagnac .
--- Koniec cytatu ---
To miałem na myśli.
Miałem to szczęście, że pierwsze dwa Cynabale kupiłem po 120 mil (efekt buga z BPO). Dziś latam czwartym z kolei, łącznie 374 killi w małych gangach. IMHO - koszt zakupu zwrócił się wielokrotnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej