Eve Online > Dyskusje ogólne

co z tą centralą

<< < (14/19) > >>

Xarthias:
Czyżbym wyczuwał jakąś zawiść? :P
Oddać? Komu?
Ja się tym zajmuje właśnie dlatego, że nie ma komu. Więc jeśli nie masz czegoś konkretnego do powiedzenia czy zaproponowania to zachowaj swoje trupie porównania dla siebie. Każdy, kto się zgłosi z pomysłami i chęcią działania dostaje taką szansę. Tylko że chętnych jakoś nie widać.
A jak masz coś do mnie prywatnie, to zapraszam na priv.
Kthxbye.

A takich nowych, z energią i łopatami, co to chcieli Centralę zakopywać to już paru było... Ja wręcz niejednokrotnie proponowałem, że użyczę nieodpłatnie hostingu, jeśli ktoś chce zrobić Centrali "konkurencję".
Gdzie teraz są te strony?
Do prowadzenia takiego portalu nie wystarczy dwóch kolesi: "-hej, zakładamy stronkę o Eve? - jasne, dawaj".
A prowadzenie jej to nie jest jakaś wielka nobilitacja w środowisku (często wręcz przeciwnie, przysparza więcej "hejtersów" niż "fanów") tylko ciężka robota wymagająca mnóstwa czasu i zaangażowania.

Myślisz, że mi się chce użerać z Wami wszystkimi? Łagodzić konflikty, rozsądzać spory, dbać aby także od strony technicznej nie było za dużego burdelu, załatwiać u CCP rożne rzeczy, żeby Was trochę rozruszać (a Wy, jak pokazuje przykład sierpniowego konkursu macie to w dupie), wysłuchiwać kolejnych pretensji i obraźliwych "opinii".
Już dwa razy próbowałem odejść na "emeryturę" i dwa razy wracałem, bo WY (czyli użytkownicy) tego chcieliście. I wielokrotnie prosiliśmy o pomoc, o zgłaszanie się, o nowe pomysły. I co? Zwykle dostajemy tylko kubeł pomyj, taki jak powyżej, od kogoś, komu się wydaje, że mógłby lepiej, ale jak miał (niejedną) szansę, to siedział cicho.
Sorry wszystkim za ten kubeł żółci, ale szlag mnie trafia jak czytam takie idiotyzmy.

Chcesz założyć "nową Centralę"? Żaden problem, jak mówiłem - mogę Ci użyczyć hostingu. Nawet umieścimy link do Twojej strony u nas.
A może chcesz pomóc w prowadzeniu "starej" Centrali? Wystarczy pmka do mnie, Hasta, Ptica, Dooma czy któregoś z  global modów.
Nie chcesz? To z łaski swojej zachowaj swoje "zdanie" dla siebie, bo ani to pomaga, ani nie wnosi nic do dyskusji.

Syntion:
Nie no oczywiscie masz we wszystkim absolutna racje. Nie ma o czym w ogole dyskutowac.
Kajam sie i biczuje mokrym porem. Za hosting dziekuje - nie trzeba. Linka do "mojej strony" tez nie ma potrzeby wstawiac, jakos to przezyje :)
Duzo zdrowia zycze. Z takim nastawieniem na pewno znajdziesz wielu ludzi z pomyslami i nie bedziesz jednym z dwoch kolesi, ktorzy ciagna projekt bo nikt inny nie chce.

Musialem to napisac bo mnie zawisc tak zzera ze nie moge przez nia spokojnie zyc a co dopiero grac. :P

sc0rp:
Xarthias dobrze gada dac mu wodki.

Syntion jesli ty prowadzisz stronke LAMP to strona fajna lubie czytac tylko newsow malo :(

Syntion:

--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 07, 2010, 13:47:11 ---Xarthias dobrze gada dac mu wodki.

Syntion jesli ty prowadzisz stronke LAMP to strona fajna lubie czytac tylko newsow malo :(

--- Koniec cytatu ---

Nie. Musiales mnie pomylic z kims innym. Ja nie znam zadnych LAMP. A co dopiero prowadzic im stronke. :P

sc0rp:

--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 07, 2010, 13:47:11 ---Syntion jesli ty prowadzisz stronke LFN - http://lfn.eve-on.net/biuro/ to strona fajna lubie czytac tylko newsow malo :(

--- Koniec cytatu ---

fixed.

PS Nie ma to jak pracowac nad wieloma rzeczami na raz chyba musze multitasking podskillowac ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej