Eve Online > Dyskusje ogólne

co z tą centralą

<< < (13/19) > >>

Ellaine:
Integracja Kronik z Centralą to dobry pomysł. Im na mniej adresów człowiek musi wchodzić tym mu lepiej.

Xarthias:
Sokole, najlepiej na gmaila, chociaż na forum też staram się zajrzeć przynajmniej raz dziennie.

Loc0:

--- Cytat: Val Heru w Sierpień 11, 2010, 15:43:39 ---ps. co do moderatorow to mam wrazenie ze zaden z nich nie jest aktywny w grze albo jest z highsec corpa i patrzy z perspektywy jita

--- Koniec cytatu ---
Sup Val? To wlasnie daje mozliwosc "niezaleznej" moderacji :D:D
Sa wakacje, jest cieplo, nic nie przykuje mnie do siedzenia przy kompie kiedy 20min od domu mam jezioro i dostep do zagli (i na bank nie jestem osamotniony w takim podejsciu). Na jesieni zwali sie pogoda to pewnie cos znowu polatam, ale poki pogoda w miare dopisuje ... mehh mowy nie ma.

Val Heru:

--- Cytat: Loc0 w Sierpień 21, 2010, 14:01:50 ---Sup Val? To wlasnie daje mozliwosc "niezaleznej" moderacji :D:D
Sa wakacje, jest cieplo, nic nie przykuje mnie do siedzenia przy kompie kiedy 20min od domu mam jezioro i dostep do zagli (i na bank nie jestem osamotniony w takim podejsciu). Na jesieni zwali sie pogoda to pewnie cos znowu polatam, ale poki pogoda w miare dopisuje ... mehh mowy nie ma.

--- Koniec cytatu ---
Nie w ten deseń Loco, nie chodziło mi o to że teraz akurat mamy wakacje, tylko odnoszę takie wrażenie od dawna ;)

Syntion:

--- Cytat: Xarthias w Sierpień 12, 2010, 14:40:16 ---Centrali brakuje w tej chwili animatora, kogoś kto stworzy ruch na stronie, pospamuje tu i ówdzie, rzuci jakimś konkursikiem etc.

--- Koniec cytatu ---

:D animatora powiadasz ... hmm
Zeby stworzyc ruch na stronie to najpierw trzeba miec w ogole na czym tworzyc jakis ruch :)
Centrala nie ma strony. To co siedzi pod adresem http://www.eve-centrala.com.pl/ to przebierany pare razy w inny garnitur stary smierdzacy trupim jadem spuchniety umarlak z wisly. A ty Xarthias mniej lub bardziej regularnie wpadasz tu do niego i sprawdzasz czy znicze rowno leza.
Chcecie ruchu? Ozywienia strony czy tez serwisu? Oddajcie to we wladanie komus kto ma pomysly. Komus kto bedzie tym zarzadzal a nie w marginalnych przypadkach przepisywal po raz enty silnik, forum i bog wie co jeszcze.

Jak nie macie pomyslow to oddajcie lopaty kreatywnym niech zaprojektuja ladny kurhanik  i zakopcie w pizdu tego smierdziela. Napiszcie ladny nekrolog i do przodu!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej