Eve Online > Dyskusje ogólne

co z tą centralą

<< < (19/19)

future:
O, widzę, że stara dyskusja powraca... To teraz tylko czekam na wątek o pisowni, dysortografii, dysleksji, i innych dziwnych wynalazkach  :P
Rozumiem, że każdy martwi się o ciśnienie Xarta i chcecie mu je podnieść od czasu do czasu?
Nie chce mi się się tego robić, ale napiszę - KAŻDY idiota potrafi krytykować, ale mało który potrafi zaproponować jakieś zmiany, więc błagam jeszcze raz - nie wylewajcie swoich żali z czterech liter, bo już to jest meczące. Zaproponujcie coś, wykażcie się.
Syntion, nie podoba ci się forma portalu? Badziewny dodatek do forum? To zrób coś fajnego i nam zaproponuj - czekamy. 

sc0rp:

--- Cytat: Future w Wrzesień 08, 2010, 14:16:15 ---O, widzę, że stara dyskusja powraca... To teraz tylko czekam na wątek o pisowni, dysortografii, dysleksji, i innych dziwnych wynalazkach  :P
Rozumiem, że każdy martwi się o ciśnienie Xarta i chcecie mu je podnieść od czasu do czasu?
Nie chce mi się się tego robić, ale napiszę - KAŻDY idiota potrafi krytykować, ale mało który potrafi zaproponować jakieś zmiany, więc błagam jeszcze raz - nie wylewajcie swoich żali z czterech liter, bo już to jest meczące. Zaproponujcie coś, wykażcie się.
Syntion, nie podoba ci się forma portalu? Badziewny dodatek do forum? To zrób coś fajnego i nam zaproponuj - czekamy.

--- Koniec cytatu ---

this.

Stara prawda mowi ze lepsze jest wrogiem dobrego, a centrala jest imo dobra - fajnie by bylo zeby zrobic lokalne evenews24 ale nie sadze aby znalazly sie chetne osoby piszace bezstronnie - dla mnie forum jest ok tak dlugo jak dziala http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?action=unread

Okropniak:
dokładnie :)

Odnośnie samego skipowania - nie pamiętam żebym kiedykolwiek to zrobił.
Pierwsze na co patrzę to tak jak Colonel - lista ostatnich postów, nie pamiętam też żebym korzystał częściej niż kilka razy z opcji - pokaż ostatnie wiadomości na forum :)
To co robię to odświeżanie co jakiś czas głównej strony i sprawdzanie co kto nowego napisał - świetna opcja jak dla mnie - bo samych forów jako takich jakoś nie lubię :)

Blutbart:

--- Cytat: Future w Wrzesień 08, 2010, 14:16:15 ---O, widzę, że stara dyskusja powraca... To teraz tylko czekam na wątek o pisowni, dysortografii, dysleksji, i innych dziwnych wynalazkach  :P

--- Koniec cytatu ---

Ash, naprawdę chciałbys powrotu wątków  o pisowni? :D
A poważnie - popieram Xartha i Asha (Future) - nie mam nic konstruktywnego na temat Centrali do powiedzenia to nie mówię. Jak coś się znajdzie to powiem. To samo z tekstami różnorakimi. Nie mam żadnych nowych tekstów dotyczących EVE (bo nie grałem do wczoraj) to sie nie wychylam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej