Eve Online > Dyskusje ogólne
Nasze żenujące akcje
Goomich:
Właśnie mi się przypomniało: kiedyś postawiłem cyno tuż obok POSa... dla całej supercapitalowej floty SE. :-[
Tytki zapieprzały po całym gridzie. >:D
Doom:
To już wiem czemu na północ emigrowałeś :P
Goomich:
To wszystko wina Garona, kazał postawić cyno, a nie powiedział co będzie skakać. :P
SokoleOko:
Czas odkurzyć wątek.
Dla odreagowania PvPOS i blobfestów przyczepiłem "L-kę" do dachu Dramiela i n-ty raz (wbrew wcześniejszym niecenzuralnym obietnicom, że "nigdy, k... więcej, ni ch... nie wsiądę we frytkę!") próbuję się nauczyć tym latać. Solo, żeby było łatwiej ;)
Wskok do systemu, skan anomalek, warp to lucky sanctum, oooo.... drej i Mach, fuck yeah, ląduję 15 km od Macha, drej momentalnie zwiewa (był chyba w alignie), fuck yeah, klik na Macha w overview, orbita 500 (z presetu), mwd on, spamuję scrambla, coś nie wchodzi, wtf, 50 km od Macha, approach, mwd on, jeszcze go złapię, aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu... "GF? Yeah, indeed :P".
http://www.northern-coalition.co.uk/?a=kill_detail&kll_id=57593
sneer:
kilka dni temu podczas walki zastanawialem sie dlaczego mimo 8 km uparcie odmawia mi zarzucenia na target scrama i weba ....
dopiero rzut oka na tactical overlay powiedzial mi ze kilometrów jest 20 a overa moge sobie zwinąć i wsadzić :p
zdarza się
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej