Eve Online > Dyskusje ogólne

Nasze żenujące akcje

<< < (13/49) > >>

Cole Johnsohn:

--- Cytuj ---Hmm, przecie maze'a da sie tengusem zsolować.
--- Koniec cytatu ---

Z tym bedzie problem, żyje na południu. Natomiast o solowaniu Maze'a tengusem powiedział mi kolega, a raczej nie ma w zwyczaju walic sciem. Natomiast mioje oczęta piekne widziały jak sie sanshowe 10/10 ze stacja soluje tengu...

A propo tengu, żeby nie było offtopa, bo akcja jest smutna wyjątkowo a żenująca jak trzeba:

Któregoś pięknego dni w siedziałem na normalkach tengusem, tłukę, tłukę, aż tu lag straszliwy, nie wiem co się dzieje, DC. Wracam, a tam mnie już raty scramblem trzymają. mi na strukture wchodzą, wyłączył sie booster ( nie wiedzieć czemu ). Jeszce wspaniałe czasy UI fixa, wiec overview szaleje. Spadłem.

Wielce zły na CCcP pisze petycje wyglądającą jak wezwanie do prokuratury. Jakie było moje zdziwienie kiedy po kilku dniach dostałem Tunguska z powrotem.

Drąc ryja i pisząca wielkie AAAAA! na wszelakich możliwych czasach wypadłem ze stacji i lecę sobie na pasek. Pierwszy spawn, faction.  Pijany wręcz szczęściem latam i bije, same tłuste BSy, dzień jest piękny...

http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=7771929

Morał:         Patrz k---a na local.
Morał 2:      Co ma wisieć, nie utonie.

Gaunt:
a nie droższe toto ? : D
dlatego ja zawsze jak nawet robie misje w 0.0 to mam nawyk napierdzielania w skaner co sekunde
:D
chociaż rapiera mogłeś nie zauważyć ;(
no i jakby sie lokal podniosł to bym uciekałałusiał :<

SokoleOko:
FoF-y się wozi na takie okazje.

Nie mówiąc o tym, że na pasek to normalny PvP fit i jeszcze pojechałbyś obu. Ze dwa tygodni temu Rapier próbował mnie łapać na misji, musiał odwarpować głęboko na armorze ;)

sc0rp:

--- Cytat: Cole Johnsohn w Kwiecień 07, 2011, 08:14:01 ---Z tym bedzie problem, żyje na południu. Natomiast o solowaniu Maze'a tengusem powiedział mi kolega, a raczej nie ma w zwyczaju walic sciem. Natomiast mioje oczęta piekne widziały jak sie sanshowe 10/10 ze stacja soluje tengu...
--- Koniec cytatu ---
to ze solujesz 10/10 w innej czxesci kosmosu nie oznacza ze z solujesz maze. moze i twoj kolega nie ma zwyczaju walic sciem ale fraps or didn't happen. teoretycznie (podkreslam teoretycznie - przetestowac moge jak mi ktos da shipa i wyplaci rekomensate straty SP w postaci iskow) mozesz utankowac maze tengusem bez pompki, ale wtedy nie bedziesz mial dpsa zeby ubic stacje - wiec nie zsolujesz.

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 07, 2011, 09:34:24 ---Nie mówiąc o tym, że na pasek to normalny PvP fit

--- Koniec cytatu ---
this i nie tylko na paski ale i na anomalki a w przypadku guristasow i angelsow nawet na plexy up to 8/10.

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 07, 2011, 09:54:24 ---this i nie tylko na paski ale i na anomalki a w przypadku guristasow i angelsow nawet na plexy up to 8/10.

--- Koniec cytatu ---

Uściślając - jeśli latasz Tengu na PvP i jednocześnie chcesz zarobić nim na w miarę bezpiecznym terenie, możesz spokojnie nie zmieniać fitu (najwyżej zamiast punktu drugie Invu, a hard EM zamieniasz na co Ci pasuje - trudno zostać zaskoczonym przez laser-boata).

Natomiast w sytuacji, gdy robię misje na wrogim terenie wsadzałem nullifier a def-subsystem zmieniałem na ten do resów - tank podobny (mniej shielda, ale betonowe resy), za to +1 hi-slot, w który można wrzucić normalnego cloaka. Nullifier w połączeniu z MWD+cloak wyrwą Cię z każdej kampy, a złapany w czasie bicia ratów wciąż możesz walczyć.

Wszystkie raciarskie Tengu na aktywnym tanku mają tak mały bufor, że padają błyskawicznie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej