Eve Online > Dyskusje ogólne
Nasze żenujące akcje
Nitefish:
@FnDrake - właśnie zdobyłeś nagrodę za pierwsze gnojowisko zrobione na nowej Centrali.
kamel:
a ja myślałem, że konto sprzedałeś ...
Gaunt:
--- Cytat: FN w Kwiecień 08, 2012, 17:03:38 ---akcja widać była tak żenująca że postanowili tego nie wklejać. Może wreszcie pojeli że tylko debile śmieją się z tego jak ktoś ich wyruchał.
roznica jest taka że tacy goonsi 4 bomberami zabijają 70 bcków a tu giniecie jak patałachy, epenując jakie to pro jest pochwalić się żałosnym zgonem. - Chciałem wam tylko pomóc redagować spis tych żałosnych polskich wtop będący jednocześnie spisem polskich debili w comunity eve.
i czy ten dred był w siegu?
--- Koniec cytatu ---
aż przestałem jeść ciasto z poziomy głupoty :(
sc0rp:
--- Cytat: FN w Kwiecień 08, 2012, 17:03:38 --- będący jednocześnie spisem polskich debili w comunity eve.
--- Koniec cytatu ---
Oooo widze ze mamy na centrali prawdziwego pro, tylko co taki pro robi w podrzednym corpie, podrzednego ally? Czy ty czasem nie powinienes zmienic ticker na genosow? Chociaz nie, ich ceo (garmon) patrzac po twoim wpisie to tez debil (dal sie zescamowac na 190b), coz wyglada na to ze gracze eve sa dla ciebie zbyt glupi, moze pora zmienic gre na taka gdzie inni gracze dorownaja w twoim mniemaniu twojemu iq, moze na hello kitty online?
Edytka mowi: czyzby post fn byl pierwszym postem ktory zostal ukryty przez zasady nowej centrali? Wooot
FN:
--- Cytat: Kamel w Kwiecień 08, 2012, 18:50:43 ---a ja myślałem, że konto sprzedałeś ...
--- Koniec cytatu ---
dużo nie brakowało :D - pływanie w szambie źle wpływa na racjonalne myślenie a mam jeszcze sporo rzeczy do zaptaszkowania na nowej liście przygód ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej