Eve Online > Dyskusje ogólne
Nasze żenujące akcje
sc0rp:
@FN Najpierw poczytaj temat a pozniej sie wypowiadaj. tam jest wyraznie napisane NASZE a nie cudze.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: FN w Kwiecień 08, 2012, 16:13:03 ---http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=181266
Adwert byl ustawiony od 3‰+ ? :D bo licze wasze ew i oczom nie wierze :P
--- Koniec cytatu ---
Ale to sa NASZE zenujace akcje, a nie WASZE zenujace akcje. Wiec wklejajac ten km popelniles faux pass, bo probujesz obsmieszyc NAS, a nie SIEBIE - od tego jest zupelnie inny temat (chyba ze planujesz wstapic do c0ven ;))
FN:
akcja widać była tak żenująca że postanowili tego nie wklejać. Może wreszcie pojeli że tylko debile śmieją się z tego jak ktoś ich wyruchał.
roznica jest taka że tacy goonsi 4 bomberami zabijają 70 bcków a tu giniecie jak patałachy, epenując jakie to pro jest pochwalić się żałosnym zgonem. - Chciałem wam tylko pomóc redagować spis tych żałosnych polskich wtop będący jednocześnie spisem polskich debili w comunity eve.
i czy ten dred był w siegu?
[gmod]drugie ostrzezenie misiek[/gmod]
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: FN w Kwiecień 08, 2012, 17:03:38 ---akcja widać była tak żenująca że postanowili tego nie wklejać. Może wreszcie pojeli że tylko debile śmieją się z tego jak ktoś ich wyruchał.
roznica jest taka że tacy goonsi 4 bomberami zabijają 70 bcków a tu giniecie jak patałachy, epenując jakie to pro jest pochwalić się żałosnym zgonem. - Chciałem wam tylko pomóc redagować spis tych żałosnych polskich wtop będący jednocześnie spisem polskich debili w comunity eve.
--- Koniec cytatu ---
lol, ostro, zacytuje zanim wytrzezwiejesz i zedytujesz ;D Widze ze swieta tradycyjnie sprzyjaja piciu alkoholu. Btw, jakiego masz nicka na polishu?
Khurghan:
--- Cytat: FN w Kwiecień 08, 2012, 17:03:38 ---akcja widać była tak żenująca że postanowili tego nie wklejać. Może wreszcie pojeli że tylko debile śmieją się z tego jak ktoś ich wyruchał.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej