Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
hinata:
A co mi tam :P Połowa korpów uciekła głównie tych pvp :2funny: Spora część sysków robi SD statków. Pewnie dlatego syski nie stawiają obrony. Tak czy siak Coven pewnie przejmie eso tak samo jak po TCF. Czyli bez żadnego wysiłku...
Tooten:
Szkoda, że nikt z syskow nie przenosi sie do Period, którego nikt z głową nie zaatakuje.
Sammani:
--- Cytat: hinata w Maj 13, 2010, 11:24:10 ---A co mi tam :P Połowa korpów uciekła głównie tych pvp :2funny: Spora część sysków robi SD statków. Pewnie dlatego syski nie stawiają obrony. Tak czy siak Coven pewnie przejmie eso tak samo jak po TCF. Czyli bez żadnego wysiłku...
--- Koniec cytatu ---
mam nadzieje, ze wkoncu bedziemy mieli okazje zmierzyc sie z przeciwnikiem na jakimkolwiek poziomie w warstwie pvp. Takie wojny bez wysilku szybko nudza.
OutFreejn:
Bez przesady z tym "bez wysiłku", kilka razy trzeba było wstać w nocy więc bez wysiłku się nie obeszło :).
CMHQ_Widget:
--- Cytat: hinata w Maj 13, 2010, 11:24:10 ---A co mi tam :P Połowa korpów uciekła głównie tych pvp :2funny: Spora część sysków robi SD statków. Pewnie dlatego syski nie stawiają obrony. Tak czy siak Coven pewnie przejmie eso tak samo jak po TCF. Czyli bez żadnego wysiłku...
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli męczysz kogoś psychicznie do tego stopnia, że popełnia samobójstwo, to jest równoznaczne z zabójstwem ;]. Tak działa sov war w większości wypadków, obrona do pewnego stopnia, potem failcascade i dalej to kwestia założenia swojej infrastruktury. Co nie oznacza, że wcześniej nie było żadnych wysiłków :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej