Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
Sotharr:
--- Cytat: Julius Septimus w Maj 17, 2010, 17:47:56 ---O, Sotharr - zastanawiałem się gdzie zaginąłeś. Może zamiast trollowac napisałbyś podsumowanie systuacji podobne do tego które zrobił Yogos ale z punktu widzenia sys-k?
--- Koniec cytatu ---
To nie trolowanie, naprawdę tak piszą na kugu, które wiele osób tutaj uważa za rzetelne źródło informacji.
Moje podsumowanie jest takie: przegraliśmy — mówi się trudno i żyje się dalej. Ja widzę pozytywne strony tej sytuacji i nie mam póki co powodów do zmartwień.
sneer:
--- Cytat: Julius Septimus w Maj 17, 2010, 17:44:51 ---Hmm, a może cały ten południowy napland w końcu by się rozpadł skoro nie jest on już potrzebny do najazdu na pólnoc? -A- i IT mają raczej inne interesy w Esoterii, Atlas po zdobyciu bezpośredniego dostępu do high seca nie jest już tak uzależniony od -A- itp.
Ciekawie by było gdyby te wielkie naplandy rozbiły się na mniejsze i doprowadziły do wojen które potrafi udźwignąć silnik gry po Dominion.
--- Koniec cytatu ---
myślę że wielu szeregowych graczy z południa nie miało by nic przeciwko :)
im wyżej w hierarchii tym gorzej chyba bo tam ludzie inne ambicje realizują
Loc0:
--- Cytat: sneer w Maj 17, 2010, 18:26:13 ---im wyżej w hierarchii tym gorzej chyba bo tam ludzie inne ambicje realizują
--- Koniec cytatu ---
This.
W -A- swego czasu byly dyskusje o masowym resecie, ale jak ET zabraklo to nie bylo sily, ktora by to przepchnela.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej