Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - SW vs SYS-K - Polityka
Venzon 2003:
--- Cytat: Mighty Baz w Marzec 02, 2010, 11:12:16 ---A kto to jest?
Ciekawe co na to BuFu? Jakis komentarz?
--- Koniec cytatu ---
Bobby Atlas :knuppel2:
straszny emo, nie radze go irytowac ;D
kaleba:
--- Cytat: shaitis w Marzec 02, 2010, 11:38:50 ---wall of tekst...
Ogolnie SW w imie E-honoru przeszkadza i sieje zament w swoim wlasnym domu, ...
--- Koniec cytatu ---
własnie naszym domku :)
Deaell Portt:
--- Cytat: Venzon 2003 w Marzec 02, 2010, 12:03:57 ---Bobby Atlas :knuppel2:
straszny emo, nie radze go irytowac ;D
--- Koniec cytatu ---
To nie byl Bobby. Atlas od dzisiaj po DT jest do nas neutralne. Wiec Scary aktywuj konto, trzymam Cie za slowo.
Tooten:
--- Cytuj ---a tak to macie problemy w domku i na 99% za 2-3 miesiące kończy się to zamknięciem w npc-space
--- Koniec cytatu ---
Domek mam jeden. W domku mam kuchnię, łazienkę 3 pokoiki. W jednym pokoiku na biurku mam lapka, w lapku mam Evkę, gdzie loguję się żeby się odstresować i pobawić. Zabawa może się toczyć tylko w sytuacji relatywnego equilibrum.
To, że ktoś gdzieś kiedyś ubzdurał sobie, że zawiązany z rozsądku półtora roku temu pakt anty-goonsowy można wykorzystać żeby "wygrać eve", zajechać wszystko co się rusza i spokojnie racić do końca życia, to nie mój problem. Przed wielkim "omg zabić goonsów" my roamiliśmy -A- i GBC, GBC roamiło GS, wszyscy jakoś żyli i nikomu się zadek nie urwał. A teraz jakoś wszyscy się pietrają, że będą ginąć raciarki gdy SC będzie prowadziło jakąś śmieszną krucjatę przeciwko NC. Seriously. Nie ma w SC za grosz poczucia funu.
NRDS incoming in 3...2...1...
Venzon 2003:
Atlas jest ostatnim sojuszem, ktory bedzie ciagnal swoje dupsko do ESO zeby tam ewentualnie supportowac syskow, nie mamy z nimi takich relacji jak AAA/ROL/IT.
Tbh jako sojusz nie jestesmy zainteresowani tym co sie dzieje w eso, z tego wynika fakt ze przyjmujemy stanowisko AAA/ROL.
Sprawe ulatwia sytuacja, ze SE jest dla nas neutralne juz od jakiegos czasu i tez od jakiegos czsu roamuja nasze tereny.
Jesli ktos oczekuje, ze staniemy po stronie SE to musi byc glupcem albo demagogiem.
To co sie dzieje to jest ta "wielka" polityka i kazdy, kto tego nie zrozumie albo sie z tym nie pogodzi bedzie sfrustrowany.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej