Eve Online > Dyskusje ogólne

Cheaty i kity

<< < (5/12) > >>

silvia:
Popros innych membersow.

Sprawdzajcie czy gosciu jest widoczny na directional'u zaraz po tym jak zniknie. Jest tak, to wiem co to za trick :)

Okropniak:

--- Cytat: Zsur1aM w Marzec 14, 2010, 11:21:38 ---Zdarzylo mi sie raz w 2007 czy 2008 ze stacklowany koles mi po prostu zniknal, ale od tamtej pory nie widzialem takich przypadkow.  :)

--- Koniec cytatu ---

No właśnie sprawdzaliśmy - nie tak to działa.
Widzieli to wszyscy - a szczególną uwagę zaczęliśmy zwracać po tym jak w bitwie Sola zaczął to stosować nagminnie.
Jeśli ktoś myśli że to grid - to uprzedzam że nie bo sprawdzaliśmy (directinal tia)

Villq:
Może po prostu ktoś z solara się wypowie jeżeli ktoś taki istnieje albo może znajdzie się jakiś chętny żeby zapisać się do solara i zajrzy na ich forum na którym z pewnością ten trick jest opisany  :coolsmiley:

Okropniak:

--- Cytat: Villq w Marzec 14, 2010, 12:56:42 ---Może po prostu ktoś z solara się wypowie jeżeli ktoś taki istnieje albo może znajdzie się jakiś chętny żeby zapisać się do solara i zajrzy na ich forum na którym z pewnością ten trick jest opisany  :coolsmiley:

--- Koniec cytatu ---

Nie tylko z Solara ;p
Uważać też ludziska na DarkSide - wczoraj jeden koleś był 3x tacklowany aż spadł. Co znikał to cała flota czekała aż się znowu pojawi.

silvia:

--- Cytat: Okropniak w Marzec 14, 2010, 12:38:06 ---(directinal tia)

--- Koniec cytatu ---

Czyli widoczny czy nie?
Ja stracilem raz ishtara, do PLka ktory nie byl widoczny na localu przez kilka sec, po czym zniknal, a potem sie znowu pojwail, i jak sie pojawil, to byl na mnie. Na directionalu przez caly czas go nie bylo widac, a byl w curse, wiec nie warpowal z cloakiem.

Solarzy... a nicki wez podaj, gdyz podczas wyjasniania sprawy z CCP dowiedzialem sie czegos o kliencie co umozliwia bycie niewidocznym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej