Eve Online > Dyskusje ogólne

Cheaty i kity

(1/12) > >>

Okropniak:
Pytanko mam do lepiej wiedzących czy nie spotkali się z taką sytuacja jak opisana poniżej.

Otóż wczoraj mieliśmy przyjemność walczyć z Solarami, w pierwszej części bitewki nie miałem przyjemności uczestniczyć ale już w drugiej - czyli jak niedobitki Solarow blokowaliśmy - już tak.

Podczas walki standardowo - postawiliśmy bańkę z hic'a, primary itp itd - standard - natomiast nie było standardem że co jakiś czas primary którego trzymałem w scrable potrafił zniknąć z punktu i z overview a po paru sek pojawiał się ponownie. Na początku myślałem że mi coś się mieni - że koleś przeskoczył przez gate, że ja dostałem ecm burst - ale sytuacja powtórzyła się u paru kolejnych solar którzy zostali primary.
Nie wiem jak to robią - ze scrambla mi sie zerwać nie mógł i odwarpować bo bańka stała (dlugi punkt też trzymałem na nim), przez gate nie przeskoczyl bo niemożliwe by wrócił po 10sek, bursta nie dostałem bo miałem 2x enemy drake zalockowane, jamma tym bardziej bo tego przecież był zauważył, odwarpować i dowarpować nie mógł bo niby jak mi zszedł ze scrable i punktu...
z naszej strony paru innych graczy też zauważyło że nam primery znika a potem bijemy go ponownie i znowu - poszły petycje ale oczywiście odpowiedź standardowa - że będą investygować :/

I tu pytanie - czy ktoś wie co to do chol.... było?

Rozpisuje się tak by uczulić resztę na uważne obserwowanie naszych "kolegów", jak ktoś coś takiego zobaczy - pisać petycje bo na razie CCP sytuacje olewa. Ja osobiście zainstalowałem sobie ustrojstwo do przechwytywania obrazu i każda bitwa będzie udokumentowana - bo to co się działo... wygraliśmy a powinniśmy ich rozgromić... taki jakiś niesmak pozostał.
Teraz testuję który programik do filmików się najlepiej będzie sprawdzać - jak będzie ktoś chętny to opiszę co i jak by reszta też mogła robić sobie dokumentację (chyba że ktoś ma już temat obcykany - w takim przypadku prosze o info)

Xarthias:
Zabawa z gridem?

Okropniak:
nie pod bramką - grid sprawdzony - to nie to :/

Kombat:
To był popier... grid.
Zdaża się że grid przybiera totalnie dziwne kształty, ostatnio mieliśmy taką akcje że 50 km od gate grid się skończył NIEKTÓRYM statkom... akurat wśród nich były nasze logistyki i niewesoło się to skończyło hihi :)

Okropniak:
Wiesz - mamy pewność że to nie grid bo tyko tamci, i tylko primary to mieli - trzymani przez kilku ludków naokoło (jak to primary pod bramą) znikali całkiem.
Gridowe zabawy znam ale mam 99.9% pewności że to nie to - nie  w przypadku kilku którzy dostali primary i byli rozstrzeleni w różnych kierunkach dokoła gate.
To samo było raportowane podczas pierwszej bitwy - ale ponieważ tam było ponad 30osób po każdej stronie to ludzie pewności nie mieli - tutaj przy 10 vs 10 można się było przypatrzeć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej