Eve Online > Dyskusje ogólne
Cheaty i kity
sc0rp:
Okropniak gdzie tu jakikolwiek czit? Nie pomyslales ze koles mial BMke zrobiona wczesniej i zalozyl ze bedziesz na posa spieprzal?
Blutbart:
Probe'y?
Okropniak:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 14, 2010, 07:10:12 ---Okropniak gdzie tu jakikolwiek czit? Nie pomyslales ze koles mial BMke zrobiona wczesniej i zalozyl ze bedziesz na posa spieprzal?
--- Koniec cytatu ---
Bez urazy - ale czytaj uważniej pls. Jak piszę że się odbił od forcefield to NIE BEZ POWODU.
Pokaż mi debila co robi BMK na środek POS.
Napisałem też że pomyślałem o tym tak więc daruj sobie takie wstawki bo to jest tak jakbym napisał "próbowałem rozbić to okno CEGŁĄ" - a Ty po głębokich przemyśleniach "A cegłą? próbowałeś?"
Następnego który będzie pisać bez zastanowienia i nawet przeczytania po prostu zignoruję i proponuję uznać za trolla.
prob w przestrzeni nie było, a mimo że specjalizuję się właśnie w probowaniu nie byłbym w tanie zrobić tego w przeciągu 20sek bez wcześniej rozstawionych prob w przestrzeni.
Okropniak:
Kolejne 2x potwierdzenia "znikających" statków.
Tempest próbował - zniknał z locka przy gate, zniknał z punktów - pojawił się z powrotem, zapomniał o agro nie zdążył przeskoczyć przez gate.
Drugi - MegasNavy - tym razem chłopaki uważali i od razu go przechwycili po pojawieniu się ponownym.
Poszła wczoraj kolejna petycja od korpa - jak zwykle pewnie będzie zlana ciepłym moczem.
Niestety nie bylem przy tym stąd brak filmiku :/
Zsur1aM:
--- Cytat: Trefnis w Marzec 02, 2010, 07:54:38 ---kiedys (bardzo kiedys, bo do 2005 chyba) dzialalo to tak ze jesli zalogowalo sie alta z tego samego konta inna postac znikala odrazu
to byl exploit zgloszony i zatwierdzony, skonczyl sie w momencie wprowadzenia timera z aggro (15min)
--- Koniec cytatu ---
Zdarzylo mi sie raz w 2007 czy 2008 ze stacklowany koles mi po prostu zniknal, ale od tamtej pory nie widzialem takich przypadkow. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej