Eve Online > Dyskusje ogólne
Cheaty i kity
Okropniak:
Widoczny, zalockowany, jest na grid, jest na overview - przy znikaniu - wybacz, w czasie walki nie klikam skanu jeśli lokal nie rośnie, wiem że znika z punktu i zewsząd.
Wczoraj chłopaki mieli okazję sprawdzić ale przy walce też ich mało obchodziło co i jak - stad też latam z odpalonym framecapture.
silvia:
wez podlinkuj tych ktorzy zgineli a znikali.
Alto Saotomeo:
Mi podczas fleet fight swego czasu w HED obca flota zniknela z overview i przestrzeni. Widzialem tylko jak "duch" niszczy mi statek, z nikad mialem punkt. Co sie pozniej okazalo bylem w srodku hostowej floty ktorej nie widzialem. Dodam ze dzialalo to na zasadzie
"o widze flote, lece tacklowac" - podlatuje do floty - "wtf, gdzie hosty" - pufff
Grid sie zaczal walic po dominion imo i to miejscami strasznie.
Colonel:
ccp nazywa to taktyka a polega ona na wcześniejszym przygotowaniu sąsiadujących ze sobą gridow
jest tam coś co jest nazywane sciana grida i to własnie służy do wciagania wrogich flot w zasadzki
ta z Zostałem ocenzurowany niby taktyka powszechnie wykorzystywana jest przez ruskich i antypiractwo z okolic provi
Okropniak:
zgadza się, jednak przygotowanie grida trochę zajmuje, ale rezultaty mogą być porażające.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej