Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (24/105) > >>

MightyBaz:
dziwne ze wybrano 9u, pewnie nastepny system to q-r. Z historycznego punktu widzenia zaatakowane dawne włości U'K. Niech ktoś mi powie, że U'K nie manipuluje AAA.  :coolsmiley:
Zabawne jest, ze na eve-o komunikat AAA był napisany w rpgowskim stylu. Czyżby ruskie chceli zając miejsce CVA w eve comminity?  :2funny:

SokoleOko:

--- Cytat: Mighty Baz w Luty 04, 2010, 09:26:34 ---Niech ktoś mi powie, że U'K nie manipuluje AAA.

--- Koniec cytatu ---

Ale może byście się zdecydowali - albo jesteśmy petami AAA, albo trzymamy AAA za mordę i mówimy im co mają robić. :2funny:

9UY ma duże znaczenie strategiczne - jest systemem wlotowym z Catch, leży na skrzyżowaniu szlaków, ma znaczenie dla lokalnego marketu (czy się mylę) i Provibloc ma tam ulokowane spore assety.

I to wszystko Provi teraz straci.  :diabeł:

Straszny:
wojna będzie prosta jak cep, jeśli CVA sie nie ukorzy (a raczej nie chce tego robić zeby zachować swoje poczucie wewnętrznego honoru), ...  AAA zajmie 3-4 najbardziej strategiczne przecięcia szlaków handlowych, rozwali w tych miejscach stacje, oczywiście dopilnuje paraliżu sieci JB, potem pilnowac wlotów z empire... poczekać pare tygodni - następuje masowa ewakuacja itd. Koniec Provi, mimo że tylko pare punktów AAA będzie kontrolować.

żadna wojna w eve nie polegała na szturmowaniu wszystkich stacji i posów jakie ma przeciwnik, idealnie to rozegrał np mój Atlas against Wildly/Razor w Geminate.

MightyBaz:
Scary, zapominasz, że w grze od dawna sa jumpfrachty. Teraz mozna przerzucac sfitowane shipy (carrier contracts). Nie mówiac o bridgach.
Nie wyobrażam sobie AAA, kampiącego 24h systemów w Provi.  Chłopaki sie zanudzą na smierc.

edit. oraz masa posów, gdzie mozna przechowywac zapasowe shipy. Idealne rozwiązanie dla partyzantów  :2funny:

SokoleOko:
Bo każdy kerbir ma JF'a, który - przypadkiem - jest trzecim od góry najdroższym shipem w grze (pomijając jakieś rare i faction).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej