Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (23/105) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Loc0 w Luty 03, 2010, 20:55:44 ---ps2 cholera nic nie postrzelalem w D-G bo mi pokazywalo, ze krysztalki sa zaladowane a ich tam nie bylo :(

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co... ja się nawet na Ishkura whorowałem Tempestem  :coolsmiley:

Bohaterscy "Boży bojownicy" (pozdrawiam czytelników Sapkowskiego) zwiali do hiseca i tyle z obrony Providence na dziś.

Tymczasem kołchoźnicy spod znaku sierpa i młota, wspomagani przez terrorystów chodzących na sznurku od snopowiązałki, zapinają brony i pługi do swoich traktorów, przygotowując się do ciężkiej orki w 9UY-... wyrwiemy chwasty  :2funny:

Loc0:
Provi postawilo (4fun?) sbu w HED-GP i D-GTMI - juz wszystkie leza. Lecimy wlasnie orac 9UY-

Hastrabull:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 03, 2010, 21:19:19 ---Wiesz co... ja się nawet na Ishkura whorowałem Tempestem  :coolsmiley:

Bohaterscy "Boży bojownicy" (pozdrawiam czytelników Sapkowskiego) zwiali do hiseca i tyle z obrony Providence na dziś.

Tymczasem kołchoźnicy spod znaku sierpa i młota, wspomagani przez terrorystów chodzących na sznurku od snopowiązałki, zapinają brony i pługi do swoich traktorów, przygotowując się do ciężkiej orki w 9UY-... wyrwiemy chwasty  :2funny:

--- Koniec cytatu ---

RPG Najwyższych lotów :)

SokoleOko:
Sorry, od 17.00 PL time siedzę w BS-ie i już ciut mi odwala  :angel:

EDIT: Stacja oraz Hub w 9UY- już RF'd  :diabeł:

Kombat:

--- Cytat: Zsur1aM w Luty 03, 2010, 20:10:57 ---Nie mozecie wygrac EVE, bufu juz to zrobilo przeca.  ;D

--- Koniec cytatu ---
CCC
C
CCC

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej