Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy

<< < (22/105) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Zsur1aM w Luty 03, 2010, 19:55:55 ---CVA stawia SBU w HED.

--- Koniec cytatu ---

Jedno spadło, drugie zaraz spadnie, przeciwnik zwiał w stronę D-G  :diabeł:

Soulscream:

--- Cytat: Yogos w Luty 03, 2010, 20:32:59 ---Atak na HED w momencie wjazdu u siebie to kiepskie posunięcie.
Takie ruchy się nie sprawdzają(poza może atakiem goonsów na delve po rozwiązaniu BOBa, wyjątek który potwierdza regułę) a przy obecnym sov sytemie w ogóle nie widze sensu...
Gdy były posy to jeszcze zależało od ilości moonów ale i tak obrońca miał przewagę bo miał więcej posów na start i przy konstelacyjnym sovie krótszy czas gdy posy zaczynały się liczyć do claimowania.

--- Koniec cytatu ---

Nie chcialo sie nikomu strzelac w wieze, to teraz macie za kare (ccp).

Zsur1aM:

--- Cytat: Yogos w Luty 03, 2010, 20:32:59 ---Atak na HED w momencie wjazdu u siebie to kiepskie posunięcie.
Takie ruchy się nie sprawdzają(poza może atakiem goonsów na delve po rozwiązaniu BOBa, wyjątek który potwierdza regułę) a przy obecnym sov sytemie w ogóle nie widze sensu...
Gdy były posy to jeszcze zależało od ilości moonów ale i tak obrońca miał przewagę bo miał więcej posów na start i przy konstelacyjnym sovie krótszy czas gdy posy zaczynały się liczyć do claimowania.

--- Koniec cytatu ---

Bo to bardziej proba sprowokowania bitki miedzy coventionalami niz atak w pelnej skali; ]

Loc0:
Uhm super - to mozecie sie nastawic na regularne wizyty capsow i super capsow przy takich okazjach.
Ps nie trzeba onlinowac sbu zeby wywolac walke?;)
ps2 cholera nic nie postrzelalem w D-G bo mi pokazywalo, ze krysztalki sa zaladowane a ich tam nie bylo :(

MightyBaz:
to gdzie sie lejecie teraz? bo mnie nie bylo 2 dni, poza domem  :'( jeszcze mnie suszy  :laugh:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej