Eve Online > Dyskusje ogólne
e-honor a PVP
Malag Maradan:
Co do tego, co Crux napisał:
Killa umieściłem, bo facet na drejku miał zamontowane assault lanczery i dwa WCSy i z tym na pew pew wyleciał, co moim zdaniem zasługiwało na wklejenie go w ten topic (wcześniej tego typu fity już się tu pojawiały). Żadnych innych motywacji nie miałem, więc nie przyjmuję do wiadomości tego, co napisałeś Crux >:(
A całość rozmowy zaczęła się od tego, że Okropniak oburzył się na nas z Azbu na czele, że podpuściliśmy frajera.
Z mojej strony EOT :knuppel2:
Crux:
--- Cytat: Malag Maradan w Grudzień 11, 2009, 15:38:04 ---Killa umieściłem, bo facet na drejku miał zamontowane assault lanczery i dwa WCSy i z tym na pew pew wyleciał, co moim zdaniem zasługiwało na wklejenie go w ten topic (wcześniej tego typu fity już się tu pojawiały). Żadnych innych motywacji nie miałem, więc nie przyjmuję do wiadomości tego, co napisałeś Crux >:(
--- Koniec cytatu ---
To, że koleś miał wcsy i assault launchery i wyskoczył na solo nie było by dla mnie wystarczającym powodem, żeby zamieszczać tu kma. No ale Twój post Twój wybór.
--- Cytat: Malag Maradan w Grudzień 11, 2009, 15:38:04 ---A całość rozmowy zaczęła się od tego, że Okropniak oburzył się na nas z Azbu na czele,
--- Koniec cytatu ---
Uważam, że właśnie osoba Azbugi ma tutaj kluczowe znaczenie. Być może gdyby nie było go na kmie nie było by takiego dymu. ::) Jakieś stare urazy jak przypuszczam.
Malag Maradan:
Co do KMa:
Ok, obiecuję solennie, że już nigdy więcej nie wkleję tu żadnego KM'a - chyba że maksymalnie debilny*.
A o urazy, to trza by Azbu zapytać, ja nic nie wiem...
Z drugiej storny, nie moja sprawa. ::)
____
EDIT:
Do moderatorów:
wytnijta to proszę i przenieście do flejma ^^
_____
EDIT2:
*) czyli np. apoc z medium blasterami i ghyrostabami w low :laugh:
Okropniak:
--- Cytat: Crux w Grudzień 11, 2009, 15:56:47 ---To, że koleś miał wcsy i assault launchery i wyskoczył na solo nie było by dla mnie wystarczającym powodem, żeby zamieszczać tu kma. No ale Twój post Twój wybór.Uważam, że właśnie osoba Azbugi ma tutaj kluczowe znaczenie. Być może gdyby nie było go na kmie nie było by takiego dymu. ::) Jakieś stare urazy jak przypuszczam.
--- Koniec cytatu ---
No to sie grubo mylisz - jak nie wierzysz to zapytaj Azbu o Okropniaka i sam sie przekonaj ;p
A jak mu powiesz o co sie czepilem to ci potwierdzi ze ja tak po prostu mam.
Co do wklejania kila z WCS - nie jest to na tyle wybitne zeby sie z tego nabijac - przy niektorych fitach ktore mozn spotkac jest to niemal dobry fit ;p Jak kolo uznal ze 1vs1 da rade - to krzyzyk mu na droge, jak 10vs1 sie rzucilo to potrzymuje wszystko co powyzej powiedzialem.
Dumni ze zlo wygralo... no tak - to wiele wyjasnia. Ja tam mam swoje reguly ktorych sie trzymam i czasem potrafie nawet wyskanowac kogos na misji - zlapac w punkt - potrzymac zeby zrozumial ze nie jest dobrze i puscic - ot, mam z tego fun - killboard mnie malo obchodzi (i znowu - spytajcie Azbu lub kogokolwiek kto ze mna latal).
Ian666:
heh no i o co się kłócicie
Jeden się umawia 1 vs 1 i honoruje swoje słowo a drugi kłamie bo chce łatwego kila wielka mi rzecz. Ktoś może się poczuć dotknięty jeśli straci indyka lecąc przez narja ze swoim całym dobytkiem wyfarmionym w motsu jak przykładny caldari, a inny wprawia się w okradaniu korporacji, scamowaniu i innych niecnych działaniach. Taki lajf jeśli ktoś ma z tym problem niech pogra w inną grę, tutaj niema mamy nikt nie przytuli jak się przewrócicie :)
Każdy ma swoj taryfikator a on jest jak koniec pleców - każdy ma swój, jednemu przeszkadzają piraci w low, a innemu dopiero złodzieje. Mi na przykład nie przeszkadza nic łącznie ze złodziejstwem i scamem tak długo jak dzieje się to poza obrębem korporacji/aliansu, a znajdzie sie taki ktory nie widzi nic złego w żerowaniu na kolegach np skupując w home konstelacji swojego aliansu wszystko aby wystawić 3x drożej bo idą ważne cta i ludzie na pewno kupią jak im zacznie brakować (censored flamebajt ==>).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej