Eve Online > Dyskusje ogólne

e-honor a PVP

<< < (6/13) > >>

Malag Maradan:
Amen to that  O0

Crux:

--- Cytat: Okropniak w Grudzień 11, 2009, 16:05:38 ---No to sie grubo mylisz

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście bo tylko Ty masz rację ;)

--- Cytat: Bartek w Grudzień 11, 2009, 17:01:06 ---heh no i o co się kłócicie

--- Koniec cytatu ---
Jeśli chodzi o mnie to nie ufam nikomu kto uważa się za moralnie lepszego od innych.

Zgadzam się z Malagiem. Trochę nabrudziliśmy w topicu więc proponuje przenieść ostatnie kilkanaście postów do flejma.

Okropniak:

--- Cytat: Crux w Grudzień 11, 2009, 17:15:27 ---Oczywiście bo tylko Ty masz rację ;)Jeśli chodzi o mnie to nie ufam nikomu kto uważa się za moralnie lepszego od innych.

Zgadzam się z Malagiem. Trochę nabrudziliśmy w topicu więc proponuje przenieść ostatnie kilkanaście postów do flejma.

--- Koniec cytatu ---

Heh - widzisz - mając jakiekolwiek reguły moralne nie mam wyboru jak nie tylko uważać ale być pewnym swojej wyższości na takimi co ich nie mają.
Mam gdzieś co sobie na ten temat uważasz szczerze mówiąc - po prostu dalej będę trzymał się swojego zdania i swoich zasad traktując takich jak Ty odpowiednio do zachowania.
Jak widzę boli cię że nie każdy przyklaskuje zachowaniu 10vs1 - ale nie zrzucaj winy na "wyższość" moralną - to coś co się ma albo nie ma, a nie coś co się "uważa" albo nie.

dołączam się do prośby o przeniesienie tegoż kajciś indziej. - z tym tam powyżej mogę się zgadzać, mogę mieć za złe że cytuje wybrany kawałek miast całego zdania tak by miało sens... ale co do off-topu sie zgadzm ;p

Crux:

--- Cytat: Okropniak w Grudzień 11, 2009, 17:43:49 --- "wyższość" moralną - to coś co się ma albo nie ma, a nie coś co się "uważa" albo nie.

--- Koniec cytatu ---
;D O ja ciemny  :buck2:
Czekam na ciąg dalszy :D

Malag Maradan:
Ja mam już dość  :diabeł:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej