Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[IT] aka bob mk II
Sotharr:
--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 16:07:14 ---Taaak ? Pokaż mi proszę gdzie napisałem, że nie powinni ich przyjmować ?
--- Koniec cytatu ---
Aha, czyli „okrutnie się dziwię, że w szeregi BOB Mk II trafiły takie wynalazki jak Anzac” i „Naprawdę ogromnie się dziwię, że trafili do IT.” to w twoim języku wyraz aprobaty ich przyjęcia.
--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 16:07:14 ---Rozumiem, że masz do nich dostęp, że tak zażarcie bronisz decyzji dowództwa IT.
--- Koniec cytatu ---
Nie bronie tej decyzji, bo mnie ona mało interesuje. Po prostu uważam twoje argumenty za mało merytoryczne. „Sa lamami, bo kradną i gankują w Empire”, litości. ::)
Zniszczyli wam kilka statków i trochę ferrogelu, cośtam ukradli, ale to chyba nie powód, żeby się na nich tak złościć. :)
Dormio:
--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 16:34:49 ---Aha, czyli „okrutnie się dziwię, że w szeregi BOB Mk II trafiły takie wynalazki jak Anzac” i „Naprawdę ogromnie się dziwię, że trafili do IT.” to w twoim języku wyraz aprobaty ich przyjęcia.
--- Koniec cytatu ---
Ale rozumiesz różnicę pomiędzy "dziwię się", a "odradzam" ?
BTW kometarz Venzona widziałeś ?
--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 16:34:49 ---Nie bronie tej decyzji, bo mnie ona mało interesuje. Po prostu uważam twoje argumenty za mało merytoryczne. „Sa lamami, bo kradną i gankują w Empire”, litości. ::)
Zniszczyli wam kilka statków i trochę ferrogelu, cośtam ukradli, ale to chyba nie powód, żeby się na nich tak złościć. :)
--- Koniec cytatu ---
Ależ ja nie podaję argumentów, bo na co miałyby to być argumenty ? Wyraziłem swoją opinię. Mam do tego prawo ?
Złościć się nie zamierzam na nich (co najwyżej na pojedyncze chary), nic do nich personalnie nie mam. Po prostu mam o nich złą opinię. Mam do tego prawo ?
PS
Nasze straty póki co wynoszą 4 shipy i zapewniam Ciebie, że bynajmniej nie o nie mi chodzi jeżeli mówię o swojej opinii na temat Anzac Alliance (to nazwa korpa BTW).
Loc0:
Co jest z Wami? Jak macie watpliwosci co do znaczenia jakiejs wypowiedzi to pm. Dyskusji o jakosci ANZAC tez juz wystraczy.
Nastepne takie bede wycinal (przypominam, ze ja jestem ten zly co nie przenosi do [offtopic]) - trzymamy sie tematow naokolo politycznych a w razie potrzeby tworzymy dodatkowe watki i odpowiednich dzialach.
Mi wyglada na to, ze Molle przegral zanim dobrze zaczal :D
JimmyBrownie:
Z dupy akcja z tym resetem IT przez Atlas :) Cóż, widocznie Bobby miał swoje powody. Powstanie IT to chyba jedyne ciekawsze, w przeciągu ostatnich miesięcy, wydarzenie na scenie politycznej eve :) Imo. im więcej emo rage i dymu tym polityka eve jest ciekawsza :2funny: przynajmniej coś się zaczęło dziać, mam nadzieję że IT nabroi coś w dominion O0
eX:
--- Cytat: Venzon 2003 w Listopad 05, 2009, 15:31:08 ---pokaz mi rowna walke 20 na 20 na kb bo ja nie znalazlem
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Val Heru w Listopad 05, 2009, 15:45:08 ---prężenie muskułów wychodzi najlepiej komarom :2funny: :2funny: :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Widzę, że niektórzy w moich postach usilnie doszukują się tego, że ja chce coś gdzieś udowodnić. Otóż nie, możecie sobie darować to flejmowanie.
--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:08:45 ---Niektórzy tutaj mogą opowiedzieć ciekawą, acz krótką historię o Mitchu Taylorze, Dark-Rising i niegdysiejszym sojuszu Fallen Souls. ;)
--- Koniec cytatu ---
Chętnie poczytam o DR bo ciekawi mnie ten corp. Chociażby jak z milicji przedostał się do takiego tworu jak 'bob mk2'.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej