Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (6/44) > >>

Venzon 2003:

--- Cytat: eX w Listopad 05, 2009, 14:38:39 ---ahaha flame widzę się zaczyna, zatem nie wypada nie odpowiedzieć

jak jest sytuacja ok. 20v20 i u nas nie ginie nikt, albo jedna osoba, a po chwili połowa gangu IT zaczyna warpować, to faktycznie może to wyglądać na kb jak nierówne starcie - cóż, mamy słaby tackle :F

--- Koniec cytatu ---

pokaz mi rowna walke 20 na 20 na kb bo ja nie znalazlem

Val Heru:

--- Cytat: Venzon 2003 w Listopad 05, 2009, 14:13:31 ---killboard korpa uk1 zero: http://www.dpsx.de/eve/uk1kb/

z tego co widze to albo blobujecie IT wiekszym gangiem albo whorujecie kille podczepiajac sie pod 0utbreak  O0

--- Koniec cytatu ---
prężenie muskułów wychodzi najlepiej komarom  :2funny: :2funny: :2funny:

Sotharr:

--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 15:16:52 ---Skoro tak mówisz to musi być prawda, nieprawdaż ?

--- Koniec cytatu ---
Nie, to ty tak twierdzisz. Piszesz, że nie powinni ich przyjmować, bo kradną i blobują w Empire, ergo nie mają honouru.

--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 15:16:52 ---Niestety jedynie czego Anzaki uczą (wg naszych doświadczeń) to blobowanie. Uważasz, że to właściwa postawa ?

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że właściwą postawą jest honourowa walka z równie licznym lub liczniejszym przeciwnikiem, a powerblocki w obecnych czasach wcale nie gromadzą 800-osobowych blobów. ::)

--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 15:16:52 ---Żeby chociaż gankowali, albo kradli z głową.

--- Koniec cytatu ---
Tu im się chyba udało, a ktoś inny wykazał się brakiem głowy.

--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 15:16:52 ---Skoro tak mówisz to musi być prawda, nieprawdaż ? Nasze raporty i informacje niekoniecznie to potwierdzają, ale cóż my maluczcy możemy wiedzieć, prawda ?

--- Koniec cytatu ---
Zapewne wasze raporty są dokładniejsze i obszerniejsze niż raporty dowództwa IT.  O0

--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 15:16:52 ---No pewnie, chcesz usłyszeć moją wersję ? Niekoniecznie krótką.

--- Koniec cytatu ---
Ja już ją słyszałem, ale może eX się zainteresuje. :)

Dormio:

--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:50:32 ---Nie, to ty tak twierdzisz. Piszesz, że nie powinni ich przyjmować, bo kradną i blobują w Empire, ergo nie mają honouru.

--- Koniec cytatu ---
Taaak ? Pokaż mi proszę gdzie napisałem, że nie powinni ich przyjmować ?

--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:50:32 ---Rozumiem, że właściwą postawą jest honourowa walka z równie licznym lub liczniejszym przeciwnikiem, a powerblocki w obecnych czasach wcale nie gromadzą 800-osobowych blobów. ::)

--- Koniec cytatu ---
No comment. Znów piszesz o honorze. Masz jakiś uraz na tym tle ?

--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:50:32 ---Tu im się chyba udało, a ktoś inny wykazał się brakiem głowy.

--- Koniec cytatu ---
Brak głowy, inne zajęcia ? Już się z kolegi naśmialiśmy w korpie, bo jak sam napisał rzeczywiście puścił transport AFK.

Generalnie jednak to nie powinno im się udawać raz na jakiś czas tylko powinni być w stanie za każdym razem killować nasze transporty skoro są tacy uber... zwłaszcza przeciwko takim kerbirom jak my, prawda ?

--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:50:32 ---Zapewne wasze raporty są dokładniejsze i obszerniejsze niż raporty dowództwa IT. 
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że masz do nich dostęp, że tak zażarcie bronisz decyzji dowództwa IT.

Venzon 2003:
Rooman (ceo anzac) i jego ludzie sa lamami jakich malo, w gbc pokazali to wiele razy

Pewnie sa w IT poniewaz rooman to jest jeden z wiekszych dupowlazow jakich ma molle  ;D

Jedyne co ratowalo SCA to US TZ i relatywnie duza ilosc membersow, jednak byl to sojusz, ktory mial najbardziej wyjebane na GBC i byl zainteresowany jedynie soba (np zdobywanie paragon soul  :2funny:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej