Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (8/44) > >>

Venzon 2003:

--- Cytat: eX w Listopad 05, 2009, 18:28:42 ---Widzę, że niektórzy w moich postach usilnie doszukują się tego, że ja chce coś gdzieś udowodnić. Otóż nie, możecie sobie darować to flejmowanie.
Chętnie poczytam o DR bo ciekawi mnie ten corp. Chociażby jak z milicji przedostał się do takiego tworu jak 'bob mk2'.

--- Koniec cytatu ---

Ja mam o nich historie - kiedys, jak siedzieli w fountain, a BUFU dopiero co powstawlo, wrzucilem im alta do korpa i po DT wyciagnelismy im korpem wszystkie (20+) bsy z POSa  :2funny:
poniewaz nie mieli przez jakis czas osoby z prawami to ich membersi mogli tylko patrzec jak im bsy znikaja
przypominam, ze to byly czasy kiedy w posach trzymalo sie doslownie wszystko

potem w GBC smialismy sie wspolnie z tego z michem na TS

generalnie straszny fail-corp z tego dark-rising a mich raz jest w bobie raz w DK...

Porzeczka:
DR kiedys siedzialo w placid  esesier. Skad teraz w bobie mk2?? Pewnie dlatego ze DR zostal zalozony przez ex boba (juz nicka nie pamietam ale pare razy sie tluklismy z nimi). Ogolnie dobry nauczyciel bo corp na poczatku skladal sie z mlodych, niedoswiadczonych graczy, ale pod jego przewodnictwem dobrze latali, ciekawe taktyki pomyly na flote itp.
Dodatwoko w DR teraz siedzi Crovan (ex mc, komentuje ally tournament).
Wiec mnie tam nie dziwi czemu siedza teraz w tym ally... Od marca na pewno sie rozwineli, wiekszosc pilotow porobila skille, mieli dobrego nauczyciela i FC...

Skeer:
Ptaszki ćwierkają, że Redswarm nie daje sobie rady z IT. C/D?

Sammani:
CCCCCCCCC
CCCCCCCCC
CCC
CCC
CCC
CCCCCCCCC
CCCCCCCCC

http://www.it-kills.us/?a=kill_related&kll_id=97135

w Rainbow Naplandzie dziala teraz NRDS polityka. W czasie walk wcale nie musza byc splusowani bo bija po minusach i tak :).

Loc0:

--- Cytat: Sammani w Listopad 08, 2009, 13:46:00 ---w Rainbow Naplandzie dziala teraz NRDS polityka. W czasie walk wcale nie musza byc splusowani bo bija po minusach i tak :).

--- Koniec cytatu ---
Rotfl - niby wam pomagamy ale i tak was wydymamy?:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej