Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (44/44)

Straszny:
trochę sie bałem (może złe określenie) że osiądą na laurach, typu pierdyczenie się w Sindi za jakieś 2-3 highendy przechodzące z rąk do rąk albo że stracą pare tygodni na tropienie Pandemiców (którzy jak pisałem imo są za dobrzy żeby im więcej krzywdy zrobić niż zdjęcie sova i posów).

ciekawe kto przyleci na pomoc GS... patrząc po sytuacji w Geminate i KB Atlasa to na WI i Razora już bym nie liczył...  :laugh:

Ian666:

--- Cytat: Scaryman w Styczeń 14, 2010, 22:23:00 ---ciekawe kto przyleci na pomoc GS... patrząc po sytuacji w Geminate i KB Atlasa to na WI i Razora już bym nie liczył...  :laugh:

--- Koniec cytatu ---
Albo nikt nie przyleci i Goonsy będą walczyć na dwa frony a to może być za wiele dla nich. Nie należy zapominać że mają cały czas na głowie obronę 49- które SW sumiennie stara się zdobyć.

Inna sprawa że mają 43 stacje (sumarycznie 130 systemów) z upgrejdami do utrzymania (może ktoś wie ile ich to kosztuje) i przy obciętych dopływach funduszy z hi endów po prostu nie dadzą rady ich utrzymać. Po części sami sobie są winni bo po zdobyciu Delve GS budowało nowe outposty myśląc że to im pomoże w ewentualnej obronie regionu w przyszłości.

JimmyBrownie:
Obecna mechanika sova i podział eve na 2 główne timezony psuje zabawę w odbijanie terenu ;) Także Mollen & friends obrali chyba najlepszą strategię z możliwych - zaorać i przejąć highendy :]

Straszny:
na kugutsmenie jest fajny flameik: byli i aktualni memberzy SOT i PL zaczynaja obrzucać się sie błotem kto jest bardziej kijowy, kto bardziej spierdzielił i kto jest większym lamusem, do tego Viper Shizzle (PL) uprawia rewelacyjny damage control w stylu: "tak naprawde zawsze chcieliśmy small-skirmish pvp, cała reszta wyszła niechcący".. uśmiałem się setnie  :2funny:. Ogólnie wesoły efekt totalnej katastrofy i lamienia przez 2 tygodnie....

z SOT zostaje jeden korp dedicated pvperów, którzy co ciekawe uparli się siedzieć w Foutain jako wolf-packi..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej