Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[IT] aka bob mk II
Straszny:
to całe kłócenie nie ma sensu, z pupy flame :laugh:
liczy się to czy Molle z IT znowu namiesza w świecie EVE czy nie... to czy wygrywa skirmishe na 20 czy 50 osób ma znaczenie dla jednego regionu i dla ich samopoczucia ale nie dla ogólno-eveowej wielkiej polityki. To nie jest nawet normalna polityka EVE, bo IT będzie miało ambicje takie same jak BOB, de facto wygrania tej gry. Przemielenia całego 0.0 . Bobici raz byli tego bliscy, ale imo to se ne vrati , tym bardziej że Molle nie nauczył się wyciągac wniosków, jest zbyt dumny i za łatwo zraża sobie potencjalnie oczywistych sojuszników do wspólnego pvp.
Post Mollego spowodował natychmiastowy sojusz Pandemic Legion, całej North Coalition, Goonswarm i wszystkich petów... to chyba najlepiej świadczy o ciągle potencjale jaki Molle ma ale go marnuje
Dormio:
A nie jest aby tak, że i potencjalnym sojusznikom ambicje wzrosły ?
Sotharr:
--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 12:35:10 ---Nie chcę twierdzić, że całe, ba a nawet część IT to lamy, ale okrutnie się dziwię, że w szeregi BOB Mk II trafiły takie wynalazki jak Anzac.
Na ile znam (a znam przynajmniej ich empire contingent), to jest to jedna wielka banda złodzieji i oportunistów. Nie mogę się spodziwać jakości po ich części którą określili jako:ale jestem w stanie podać kilkanaście nicków, które zdecydowanie nie są "new to the game", a uczą jak kraść na misjach i na paskach.
Naprawdę ogromnie się dziwię, że trafili do IT.
--- Koniec cytatu ---
Jasne, bo do IT powinni przyjmować tylko honourowe korporacje, które nie kradną i nie blobują. ;D
Przecież napisali, że uczą wszystkich aspektów Eve, a denerwowanie kerbirów i skuteczna (zwycięska) walka w low-sec do nich należą. Chyba dobrze im to wychodzi.
Poza tym lepszy kontyngent imperialny, który zajmuje się kradzieżami i gankowaniem, niż taki, który grzecznie klepie misje w CNRach.
Anzac od dawna był w GBC i najwyraźniej nieźle się spisywał, więc jego przyjęcie to nic dziwnego.
--- Cytat: eX w Listopad 05, 2009, 13:54:11 ---A tak z innej beczki, to dark-rising to nie był czasem taki średniawy militia corp?
--- Koniec cytatu ---
Niektórzy tutaj mogą opowiedzieć ciekawą, acz krótką historię o Mitchu Taylorze, Dark-Rising i niegdysiejszym sojuszu Fallen Souls. ;)
Straszny:
--- Cytat: Dormio w Listopad 05, 2009, 15:08:24 ---A nie jest aby tak, że i potencjalnym sojusznikom ambicje wzrosły ?
--- Koniec cytatu ---
no właśnie wzrosły - Atlas, AAA i SW to nie są twory podporządkowane tylko sojusze które samodzielnie wywalczyły sobie szmat ziemii i nie boją sie walki capitalami o niego
IT z Mollem nauczy sie innego podejścia albo zginie samotnie. BYłoby bardzo szkoda
Dormio:
--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:08:45 ---Jasne, bo do IT powinni przyjmować tylko honourowe korporacje, które nie kradną i nie blobują. ;D
--- Koniec cytatu ---
Skoro tak mówisz to musi być prawda, nieprawdaż ?
--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:08:45 ---Przecież napisali, że uczą wszystkich aspektów Eve, a denerwowanie kerbirów i skuteczna (zwycięska) walka w low-sec do nich należą. Chyba dobrze im to wychodzi.
--- Koniec cytatu ---
Kluczowe słowo to zwycięska. Ja doskonale rozumiem, że każdy sposób na zwycięską wojenalkę jest dobry i jestem gorąco za tym by uczyć wszystkich takich sposobów. Niestety jedynie czego Anzaki uczą (wg naszych doświadczeń) to blobowanie. Uważasz, że to właściwa postawa ? Jeśli tak to po jakiego grzyba CCP za wszelką cenę próbuje walczyć z blobami ?
--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:08:45 ---Poza tym lepszy kontyngent imperialny, który zajmuje się kradzieżami i gankowaniem, niż taki, który grzecznie klepie misje w CNRach.
--- Koniec cytatu ---
Żeby chociaż gankowali, albo kradli z głową.
--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:08:45 ---Anzac od dawna był w GBC i najwyraźniej nieźle się spisywał, więc jego przyjęcie to nic dziwnego.
--- Koniec cytatu ---
Skoro tak mówisz to musi być prawda, nieprawdaż ? Nasze raporty i informacje niekoniecznie to potwierdzają, ale cóż my maluczcy możemy wiedzieć, prawda ?
--- Cytat: Sotharr w Listopad 05, 2009, 15:08:45 ---Niektórzy tutaj mogą opowiedzieć ciekawą, acz krótką historię o Mitchu Taylorze, Dark-Rising i niegdysiejszym sojuszu Fallen Souls. ;)
--- Koniec cytatu ---
No pewnie, chcesz usłyszeć moją wersję ? Niekoniecznie krótką.
Nie wiem skąd Ci się wziął ten honour, ale skoro Ty tak mówisz, to pewnie musi być prawda, nieprawdaż ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej