Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[IT] aka bob mk II
Khobba:
--- Cytat: eX w Listopad 05, 2009, 13:54:11 ---
A tak z innej beczki, to dark-rising to nie był czasem taki średniawy militia corp?
--- Koniec cytatu ---
No w czasach jak mieszkali pod naszym bokiem dobrze spisywali się głównie w smacku, blobowali też całkiem profesjonalnie ;) Może to nie ta skala korpa co 20-osobowe vu-du, ale jak na gang 5-haców wyciąga się 15+ BCków, commandów, afek itp szajsu przy czym nie zabija się prawie nic, to chyba nie jest to ELITE PVP ;)
exe, dostosuj się, proszę, do 2 pkt. regulaminu i ustaw sobie nazwę korpa w profilu, bo jak nie, to... :knuppel2:
Goomich:
--- Cytat: Scaryman w Listopad 05, 2009, 13:40:55 ---aaa bo całe it to nie cale it .. no wszystko jasne :D
--- Koniec cytatu ---
On nie pisał cały w znaczeniu "wszyscy członkowie", tylko w znaczeniu potocznym, jak np. coś takiego: "A ten cały Straszny, nie zna innych znaczeń słowa "cały".".
Venzon 2003:
--- Cytat: eX w Listopad 05, 2009, 13:54:11 ---Oj, napisałem, "że może w blobach sobie lepiej radzą". Po prostu ich obecność w syndykacie jest taka dziwnawna z mojego punktu widzenia. Albo latają 100+ flotą i raczej nie znajdują nic ciekawego do roboty, bo w tym regionie przeważają mniejsze gangi, albo kiepsko im idzie na małą skalę. Czemu nie zabijają goonów na przykład? :P
A tak z innej beczki, to dark-rising to nie był czasem taki średniawy militia corp?
--- Koniec cytatu ---
poniewaz kolega nie raczy ani powiedziec skad jest na jakiej podstawie pisze te swoje teorie wiec zrobilem to za niego :)
killboard korpa uk1 zero: http://www.dpsx.de/eve/uk1kb/
z tego co widze to albo blobujecie IT wiekszym gangiem albo whorujecie kille podczepiajac sie pod 0utbreak O0
eX:
ahaha flame widzę się zaczyna, zatem nie wypada nie odpowiedzieć
jak jest sytuacja ok. 20v20 i u nas nie ginie nikt, albo jedna osoba, a po chwili połowa gangu IT zaczyna warpować, to faktycznie może to wyglądać na kb jak nierówne starcie - cóż, mamy słaby tackle :F
z OB corp lata już jakiś czas, gra nas mniej niż OB, ale jeśli chcesz, możesz to nazywać whorowaniem
ps wybaczcie, nie zauważyłem, że to forum ma jakiś wewnętrzny regulamin i właśnie znalazłem pole corp w profilu =)
edit: a tak w ogóle to przecież macie wszystko w sigu ??
Dormio:
--- Cytat: eX w Listopad 05, 2009, 14:38:39 ---edit: a tak w ogóle to przecież macie wszystko w sigu ??
--- Koniec cytatu ---
Niektórzy sygnatury mają wyłączone domyślnie ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej