Eve Online > Dyskusje ogólne

W czym najlepsi sa gallente

<< < (6/18) > >>

Goomich:

--- Cytat: Yogos w Wrzesień 29, 2009, 13:06:57 ---Mona jaki indyk T1 ma większe cargo od Iterona 5 ?
--- Koniec cytatu ---

Orka. :)

Który ma równie długi czas skillowania?

Orka. :P

Echhhh, czasem tak ciężko coś wybrać.  :angel:

--- Cytat: Yogos w Wrzesień 29, 2009, 13:06:57 ---Indor który kosztuje 1 mln isk i w razie wtopy można go olać, idealny do przewożenia dużych tanich ładunków jak zbierania konwoju z paska  :D
--- Koniec cytatu ---

No własnie. Woziłem konwoje z pasków. Przy dużych zesrasz się z dowlnym indykiem. Wiem co mówię, raz miałem 2,5 w T-8.

--- Cytat: Yogos w Wrzesień 29, 2009, 13:06:57 ---Nie będziemy się na siłe przekonywać bo bez sensu. W każdym razie ja na alcie mam galentyjskie indory na 5 i tego nie żałuje  :diabeł:

--- Koniec cytatu ---

Jasne, kiedyś itek 5 z rigami kosztował niemal tyle samo co occator z rigami. Myślę, że wtedy mój rant miał więcej sensu. ;-)
Ale i tak transporty oferują podobną pojemność za to z lepszym tankiem. Bo prawda o itku jest taka, że jak cokolwiek na niego smarknie, to on pufa.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 29, 2009, 14:06:20 ---To proste, przecież każdy wie że dwa ogry które się weźmie w miejsce seta wespów na pewno uratują Ci dupsko swoim dps, w przeciwieństwie do śmiesznych ecm które mają losową szansę na zadziałanie :2funny:

--- Koniec cytatu ---
chyba nie należę do każdych bo mimo wszystko wybiorę ECM (zresztą często ich używam), wieksze prawdopodobieństwo, że w kilkanaście sekund zajamuja przeciwnika, niż to że dwa bardzo powolne ogry w kilkanaście sekund go "zjedzą". Poza tym ten każdy też powinien wiedzieć, że set hamerków ma o wiele wiekszy DPS niz te 2 ogry, do tego są szybsze.
Zreszta do tej pory tylko raz nie udało mi się kogoś dżemem zapaćkać, a tylko dla tego że miał "wzmacniacza sygnału", nie mylić z sensor boosterem  ;)

Straszny:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 29, 2009, 14:06:20 ---To proste, przecież każdy wie że dwa ogry które się weźmie w miejsce seta wespów na pewno uratują Ci dupsko swoim dps, w przeciwieństwie do śmiesznych ecm które mają losową szansę na zadziałanie :2funny:

--- Koniec cytatu ---

ty to na serio ? :uglystupid2:
[vonbeerpruszken też chyba nie zrozumiał tego "ambitnego" żartu]

edit do poniżej:
tak myślałem ale byłeś niezwykle przekonywujący  :laugh:

Doom:
Czy odpowiedź że na pvp zawsze biorę w pierwszej kolejności ecm a dopiero ewentualnie potem myślę czy wziąć więcej ecm czy alternatywny set czegoś co da więcej dps jest wystarczająca? :P

VonBeerpuszken:
@Scaryman
Wiesz... czasami ciężko jest odróżnić w słowie pisanym żart od powagi...z prostej przyczyny, brak intonacji głosu ew. mimiki twarzy  ;) Inna sprawa że to juz chyba takie skrzywienie, którego nabawiłem sie czytając niektóre posty... chyba zbyt często Centralę "kartkuję"  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej