Eve Online > Dyskusje ogólne
Blobować czy nie blobować
Totalizator:
Deaell nie pamiętam bo na ogół jak siedzę w stacji to coś robię albo afkuję, naprawdę z racji tego jak operuje mało mnie ruszają jakieś wrogie gangi chyba że siedzą na bramce z której muszę skorzystać a od czasu jak sprawiłem sobie blackopsa to i to mi aż tak nie przeszkadza :3
Ellaine:
Słabo jest oceniać wielkość sił obronnych po ilości postaci zalogowanych na stacji w systemie. Zwykle ludzie siedzą na stacji dlatego że AFKują, może jakoś co 5ty gracz którego się podejrzewasz o "zbieranie się w blobie" patrzy na swoje okienko z Eve.
VonBeerpuszken:
@Deaell Portt
Ale co z tego wynika? Że jedynym słusznym sposobem gry jest walka przeciwko większym siłom?...
Chyba że nie zrozumiałem?.... ???
Rabbitofdoom:
Walczy sie zeby wygrac i tyle. A dd to no coz fail ze strony ccp poprostu. Mialo byc narzedzie zwalczania bloba wyszlo to co wyszlo.
Deaell Portt:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 26, 2009, 16:14:21 ---@Deaell Portt
Ale co z tego wynika? Że jedynym słusznym sposobem gry jest walka przeciwko większym siłom?...
Chyba że nie zrozumiałem?.... ???
--- Koniec cytatu ---
Nie ma slusznego sposobu grania. Kazdy gra jak chce, z kim chce. Mnie nigdy nie interesowalo byc trybikiem w jakims mega aliansie w ktorym 80% ludzi jest dla Ciebie obca co nie znaczy, ze potepiam ludzi grajacych w takich. Blob dla mnie to gdy wskakujesz w 10, a host stawia obrone jak ma 3-4 krotne sily. Czesto czekalismy spokojnie na takie "spawny" no, ale przy pewnej granicy musisz brac ogon za pas i wiac bo to nie walka a samobojstwo. Na szczescie sa ally, ktore nie stosuje reguly 3-1 i walcza. Wtedy walki naprawde sa interesujace i dla obu stron pomimo wygrania/przegrania dostarczaja funu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej