Eve Online > Dyskusje ogólne
Blobować czy nie blobować
Sammani:
Troche ich tak no ten zblobowaliscie ::)
VonBeerpuszken:
Ale w wojnie chyba o to chodzi żeby zdobyć przewagę nad wrogiem, wszelkimi dostępnymi sposobami?... To nie ring z sędzią...
Śmieszą mnie texty o "blobowaniu"... ???
Czyli żeby nie zostać posądzony o blobowanie trzeba się najpierw umówić z przeciwnikiem na ilość, jakość okrętów i dopiero staczać walki?... A jak sie okaże że przeciwnik przyleciał mniejszymi siłami część swoich odesłać na widownię?
Albo to ja czegoś nie rozumiem, albo co niektórzy w swoim myśleniu zapędzają sie w ślepą uliczke... chyba że chodzi wyłącznie o "bycie profesjonałem" w wypowiedziach...
Tak czy siak chyba głupi jestem :uglystupid2: bo za cholerę nie rozumiem takich zarzutów .
Shaila Er:
@VonBeerpuszken
Widzę, że nie zrozumiałeś żartu :P. Ja wolę "bitewki" takie jak ta, gdzie nie ma big bloba, nie ma na dzień dobry dd. Jednak ostatnie doświadczenia przyzwyczaiły mnie do tego, iż bitwa to właśnie taki blob i przed tym staram się uciekać.
VonBeerpuszken:
Shaila, Twój żart zrozumiałem, moja wypowiedź tyczyła się Sammaniego.
Zreszta nie tylko jego, ale wszystkich wypowiedzi zarzucających bloba. A takowych sam przyznasz, jest tu mnóstwo.
Val Heru:
na szczescie ciagle znajduja sie tacy ktorzy nie blobuja bo tego nie lubia, nie ma wtedy miejsca na umiejetnosci, vonbeer mowi ze nalezy korzystac z mozliwosci i zasobow czy jak to zwal, jasne ze tak, ale niektorzy lubia tez powalczyc a nie tylko nabic sobie punkciki, nie raz bywalo ze zbierajac gang na kogos kto przylatywal mowilo sie dosc...chcemy powalczyc a nie zabic w 5sekund, takich na szczescie jest jeszcze wielu :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej