Eve Online > Dyskusje ogólne

Baddon na projectilach i takie tam

<< < (3/5) > >>

VonBeerpuszken:
Jest z tego wyjście, 4 heavy i 5 light dronki  :) Ale fakt, heavy mają te wade że są powolne i łatwo je utłuc. Na amarze to jest bardziej dodatek, który może sie czasami przydać, niż broń chociażby drugoplanowa.

Doom:
Inaczej na BS amarskim...
Recony to prawie tylko tym walczą :P
Próbowałeś może montować ciężkie ecm drony? Skoro bojowe jako broń nieskuteczne to moze tank sobie popraw... :P

VonBeerpuszken:
Nie latam "bojowo" BSami, nie lubie tych kloców  ;) od niedawna szlajam sie reconami i moge stwierdzic, że właśnie te statki Vonpuszkeny lubia najbardziej  ;) Wcześniej latałem maxymalnie BCkami, i owszem, woziłem ze sobą dronki ECMki, wprawdzie tylko medium, ale też bardzo skuteczne.
Zwykłe drony są skuteczne, nie pisałem że nie są... do momentu aż przeciwnik je zdejmie  ;) Dron na okrętach T1 używałem zawsze bardziej jako broni defensywnej niż ofensywnej.

Tooten:
  Zaraz zaraz... Jak scary wkleił parę postów wyżej Abaddona z railami (co nomen omen miało sens, bo dawało range znacznie większy niższym kosztem capa) to wszyscy kielczyli się na 6 postów... Ahh, już łapię, tamten abaddon był z MM... :2funny:

Ellaine:
No właśnie nie, właśnie walna odpowiedź ogółu była mniej więcej "ale ale, ten Abaddon jest w sumie w miarę klasyczny". Jedyne czego bym się ewentualnie czepiło to tego że nie ma żadnego modułka który by ten zaoszczędzony cap wykorzystywał, no choćby remotki alboco ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej