Eve Online > Dyskusje ogólne

Taktyki w low-sec

<< < (5/14) > >>

Straszny:
 :D wiem ile masz (http://www.battleclinic.com/eve_online/pk/view.php?type=player&name=MMoroz&filter=losses&page=21) , podaje jakbyś miał problem z liczeniem że wiem o czym mowie, ale ilość killi jak widać nie musi przekladać sie na chęc do wdrożenia ambitniejszej taktyki dla swojej floty

Imo nim ubiłbyś 2 heavy dictory - spadłyby 3-4 beceki. Poza tym kwestia kto engeguje pod sentry - w tym wypadku flota A czeka na engage floty B.  Chyba że mamy od razu mrugające agresją cele to sprawa jest prosta. Lać.

MMoroz:

--- Cytat: Scaryman w Maj 13, 2009, 11:07:17 ---

Poza tym hcyba najważniejsze - sprawa taka jest ze wiekszosc graczy w lows możesz atakować BEZ PROBLEMU i bez sentry - status powyzej -2 ma już mało ktory pirat.

--- Koniec cytatu ---

Tia twoja wiedza o low ( co nie moge byc zlosliwy )  >:D

--- Cytat: Scaryman w Maj 13, 2009, 11:07:17 ---
Na pewno mniej ciekawe i emocjonujące byłoby nakopać killi większej flocie niż własna i przeżyc walkę... no ale po co - hurrrrrra na zero i liczenie strat...

--- Koniec cytatu ---

Eh no comment

Straszny:
oj cyfra mi sie pomylila wiadomo ze chodzi o -5, 90% piratów w lows ma -9,9 i okolice.

Ty to też wiesz, ja to wiem ale jak fajnie jest sie przyczepić ze ktos sie rąbnął z cyferką. hahaha wiedza o low - czad jaki poziom rozmowy.

rozmowa zmienia sie w głupie czepiania szczegółów i błedów w poscie - a ja naprawde uważam ze chlopaków stac na lepsze zagrywki niż brak jakichkolwiek.

Rabbitofdoom:
Polataj po low troche teraz to nie te czasy gdzie zyli tam tylko mordulce z -10. W Kor-azor migajace shipy widzialem moze 4-5 razy. Nexi tam maja regularny kerbirdolek.

Straszny:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Maj 13, 2009, 11:29:25 ---Polataj po low troche teraz to nie te czasy gdzie zyli tam tylko mordulce z -10. W Kor-azor migajace shipy widzialem moze 4-5 razy.

--- Koniec cytatu ---

lol... wiesz - akurat wczoraj zrobilem rajdzik przez 3 stare znajome regiony  ;) niestety najfajniejsza bitka z bicia 2 beceków sie nie zachowała w postaci KB bo mi logistyk uratował lamusów (a wolfem to jednak chwile schodzi jak mocno stankowany hurek czy harbi ;) )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej