Eve Online > Dyskusje ogólne
Taktyki w low-sec
Straszny:
:D wiem ile masz (http://www.battleclinic.com/eve_online/pk/view.php?type=player&name=MMoroz&filter=losses&page=21) , podaje jakbyś miał problem z liczeniem że wiem o czym mowie, ale ilość killi jak widać nie musi przekladać sie na chęc do wdrożenia ambitniejszej taktyki dla swojej floty
Imo nim ubiłbyś 2 heavy dictory - spadłyby 3-4 beceki. Poza tym kwestia kto engeguje pod sentry - w tym wypadku flota A czeka na engage floty B. Chyba że mamy od razu mrugające agresją cele to sprawa jest prosta. Lać.
MMoroz:
--- Cytat: Scaryman w Maj 13, 2009, 11:07:17 ---
Poza tym hcyba najważniejsze - sprawa taka jest ze wiekszosc graczy w lows możesz atakować BEZ PROBLEMU i bez sentry - status powyzej -2 ma już mało ktory pirat.
--- Koniec cytatu ---
Tia twoja wiedza o low ( co nie moge byc zlosliwy ) >:D
--- Cytat: Scaryman w Maj 13, 2009, 11:07:17 ---
Na pewno mniej ciekawe i emocjonujące byłoby nakopać killi większej flocie niż własna i przeżyc walkę... no ale po co - hurrrrrra na zero i liczenie strat...
--- Koniec cytatu ---
Eh no comment
Straszny:
oj cyfra mi sie pomylila wiadomo ze chodzi o -5, 90% piratów w lows ma -9,9 i okolice.
Ty to też wiesz, ja to wiem ale jak fajnie jest sie przyczepić ze ktos sie rąbnął z cyferką. hahaha wiedza o low - czad jaki poziom rozmowy.
rozmowa zmienia sie w głupie czepiania szczegółów i błedów w poscie - a ja naprawde uważam ze chlopaków stac na lepsze zagrywki niż brak jakichkolwiek.
Rabbitofdoom:
Polataj po low troche teraz to nie te czasy gdzie zyli tam tylko mordulce z -10. W Kor-azor migajace shipy widzialem moze 4-5 razy. Nexi tam maja regularny kerbirdolek.
Straszny:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Maj 13, 2009, 11:29:25 ---Polataj po low troche teraz to nie te czasy gdzie zyli tam tylko mordulce z -10. W Kor-azor migajace shipy widzialem moze 4-5 razy.
--- Koniec cytatu ---
lol... wiesz - akurat wczoraj zrobilem rajdzik przez 3 stare znajome regiony ;) niestety najfajniejsza bitka z bicia 2 beceków sie nie zachowała w postaci KB bo mi logistyk uratował lamusów (a wolfem to jednak chwile schodzi jak mocno stankowany hurek czy harbi ;) )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej