Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - rozmowy trollowane

<< < (8/14) > >>

Khobba:

--- Cytat: Morbius w Kwiecień 09, 2009, 13:29:05 ---HEHE ale sie spinacie obaj:)
I obaj mówicie o tym samym tylko z innej beki
Dael chce lecieć w commedy ficie i sie wygłupiać - bo taki jest fun z GN (qft imho)
Eddie chce leciec na t2 bo go stać i chce coś zabić - też fun  z gn

po co sie rozpisywac prosta piłka lecimy w deskach a fit jak kto chce
dajcie se na luz panowie

PS
nie bierzcie SB bo potem się mój biedny coercer na żadnego kila nie załapie :)

--- Koniec cytatu ---

CCCCCCCC
CCCCCCCC
CCC
CCC
CCC
CCC
CCCCCCCC
CCCCCCCC

Sammani:
GumisPLL usuwanie tresci postow po tym jak juz sie osmieszyles nie jest ladne. I tak zostaly w cytatach, nastepnym razem mysl zanim cos napiszesz.

GumisPLL:
Osmieszyc to sie tu kto inny osmieszyl.Szkoda slow bo widze ze nawet zapytac sie nie mozna bo zaraz warn,wiec poco dyskutowac.

CATfrcomCheshire:
Yhm, no jasne, pokloccie sie o fity na funopa. Jakie community, taki Gank Night.

Xarthias:

--- Cytat: GumisPLL w Kwiecień 09, 2009, 13:37:58 ---Osmieszyc to sie tu kto inny osmieszyl.Szkoda slow bo widze ze nawet zapytac sie nie mozna bo zaraz warn,wiec poco dyskutowac.

--- Koniec cytatu ---
:2funny:

Po pierwsze, warna dostałeś za co innego, więc nie whinuj tu.
Po drugie, tak, można pytać, byle z głową. A już teksty w stylu "powiedz mi gdzie i z kim latałeś, bo nie wiem czy jest sens z tobą rozmawiać" to trolling pierwszej wody i stąd posty poleciały z głównego wątku.
W tym stylu to sobie rozmawiaj z Mystiqiem ("na Battleclinic masz mało kili, jesteś noob, nie znasz się"), najlepiej na jakimś innym forum.

--- Cytat: GumisPLL w Kwiecień 09, 2009, 13:12:45 ---No ale nie mozesz sie pytac bo bedzie warn
--- Koniec cytatu ---
Warn może być za takie teksty co najwyżej, bo patrz p. 12 regulaminu forum.

@Deaell & Edmund - spinacie się, jakby co najmniej chodziło o Bitwę pod Wiedniem  :D ;)

Ostatnio wszyscy na tym forum mają tendencję do robienia flejma z dowolnego tematu  ::)
Chyba dawno nikogo nie zbanowałem i się za bardzo rozbestwiliście  :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej