Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - rozmowy trollowane
GumisPLL:
.
Jako ewidentne trollowanie, wydzielono z wątku Gank Night 2.0 PL. Pana GumisPLL proszę zaś o powstrzymanie się od tego typu praktyk, bo konsekwencje mogą być bardzo niemiłe. X.
Doom:
--- Cytuj --- A czemu robicie zbiórke w low secu ?
Zrobcie w najblizszym high sec Ichoriya bo nie kazdy chce stracic ship zanim doleci.
Ja jutro bede w trasherze i czekam w ichoriya wlasnie .
--- Koniec cytatu ---
Jaja sobie robisz? dolot na miejsce zbiórki to że tak powiem sprawdzian czy sobie poradzisz podczas lotu :2funny: Ale dobra żebyś nie marudził, gdzieś miedzy 8 a 9 będziemy z Gregiem i chyba Dormikiem lecieć z Ichoriya do Evaulone to się możesz podpiąć jak ładnie porosisz >:D
PS
Chłopaki weźcie tam tych lokalnych za mordę i do galopu, co do was nie polecę to mi indyka próbują ustrzelić, czy ja wyglądam jak jakiś ... ... ... galente żeby mnie Caldari milicja atakowała? W dodatku tak nieudolnie że udało się zwiać...
Gregorius:
jak przestaniesz w cargo ukrywać panienki, to przestaną atakować.
Pewnie któryś wyskanował ci cargo, jak jedna z dziewczynek postanowiła wyjść z kontenera maskującego i "rozprostować nogi" >:D >:D
GumisPLL:
.
VonBeerpuszken:
Chyba jednak jaja se robisz ;) Wczoraj wieczorkiem kilku z nas wlasnie deskami spokojnie przelecialo z Icho do Eva, spokojnie niczym po rodzinnym Provi czy inszym HI-secu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej