Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - rozmowy trollowane

(1/14) > >>

GumisPLL:
.

Jako ewidentne trollowanie, wydzielono z wątku Gank Night 2.0 PL. Pana GumisPLL proszę zaś o powstrzymanie się od tego typu praktyk, bo konsekwencje mogą być bardzo niemiłe. X.

Doom:

--- Cytuj --- A czemu robicie zbiórke w low secu ?

Zrobcie w najblizszym high sec Ichoriya bo nie kazdy chce stracic ship zanim doleci.

Ja jutro bede w trasherze i czekam w ichoriya wlasnie .
--- Koniec cytatu ---
Jaja sobie robisz? dolot na miejsce zbiórki to że tak powiem sprawdzian czy sobie poradzisz podczas lotu :2funny: Ale dobra żebyś nie marudził, gdzieś miedzy 8 a 9 będziemy z Gregiem i chyba Dormikiem lecieć z Ichoriya do Evaulone to się możesz podpiąć jak ładnie porosisz >:D

PS
Chłopaki weźcie tam tych lokalnych za mordę i do galopu, co do was nie polecę to mi indyka próbują ustrzelić, czy ja wyglądam jak jakiś ... ... ... galente żeby mnie Caldari milicja atakowała?  W dodatku tak nieudolnie że udało się zwiać...

Gregorius:
jak przestaniesz w cargo ukrywać panienki, to przestaną atakować.
Pewnie któryś wyskanował ci cargo, jak jedna z dziewczynek postanowiła wyjść z kontenera maskującego i "rozprostować nogi"  >:D >:D

GumisPLL:
.

VonBeerpuszken:
Chyba jednak jaja se robisz  ;) Wczoraj wieczorkiem kilku z nas wlasnie deskami spokojnie przelecialo z Icho do Eva, spokojnie niczym po rodzinnym Provi czy inszym HI-secu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej