Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - rozmowy trollowane
GumisPLL:
xart dobra jestem noob niech ci bedzie.
Widze ze forum sie nie zmienilo no coz .Ok
Straszny:
niezłe Panowie, awantura z neutralnego funopa w DESKACH... naprawde mocne. :laugh:
podziwiam Cola ze chce mu sie takie coś organizować, szacunek, szczególnie ze on to wszystko musi czytać i jeszcze was jakoś razem zgrać.
Deaell Portt:
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 09, 2009, 13:51:17 --- :2funny:
Po pierwsze, warna dostałeś za co innego, więc nie whinuj tu.
Po drugie, tak, można pytać, byle z głową. A już teksty w stylu "powiedz mi gdzie i z kim latałeś, bo nie wiem czy jest sens z tobą rozmawiać" to trolling pierwszej wody i stąd posty poleciały z głównego wątku.
W tym stylu to sobie rozmawiaj z Mystiqiem ("na Battleclinic masz mało kili, jesteś noob, nie znasz się"), najlepiej na jakimś innym forum.Warn może być za takie teksty co najwyżej, bo patrz p. 12 regulaminu forum.
@Deaell & Edmund - spinacie się, jakby co najmniej chodziło o Bitwę pod Wiedniem :D ;)
Ostatnio wszyscy na tym forum mają tendencję do robienia flejma z dowolnego tematu ::)
Chyba dawno nikogo nie zbanowałem i się za bardzo rozbestwiliście :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Wiosna idzie, w robocie sie nudze to lubie sobie podyskutowac :-) A, ze czasami trza zamieszac tym naszym polskim bigosem to przeciez nikomu sie krzywda nie dzieje :P Xarth, a ty sie ciesz bo ilosc odslon idzie w gore, wiec jak kiedys reklamy wrzucicie to sie zwroci :P . Nie da ci tego kolezanka, nie da ci sasiadka co ci da flame od ranca !! O! :-)
VonBeerpuszken:
A ja mam propozycję, po co sie fatygować i szukac celów? Ustawimy z desek ring dla głównych oponentów i dla odmiany se popatrzymy jak sie dogadują językiem "działowym" ;)
a jak sie impreza rozkręci to może bilety zaczniemy sprzedawać? :2funny:
Xarthias:
--- Cytat: GumisPLL w Kwiecień 09, 2009, 13:53:12 ---xart dobra jestem noob niech ci bedzie.
Widze ze forum sie nie zmienilo no coz .Ok
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze, odrobinkę szacunku. Imiona, nicki etc, pisze się wielką literą.
Po drugie, znowu nadinterpretujesz... Gdzie napisałem, że jesteś noob?
Ale coż, widzę, że Ty z tych, co to zawsze uważają, że oni są ok, tylko zły admin/ktośtam/cały świat się na nich uwziął ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej