Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - rozmowy trollowane

<< < (7/14) > >>

Deaell Portt:

--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 09, 2009, 12:30:51 ---Kurde, Deaell, chłopaki sobie deski wymyślili - ich sprawa, nie podoba Ci się, nie musisz lecieć.
Chcesz "prawdziwy" scrapheapowy GN? Zorganizuj go i wtedy będziesz mógł ustalić reguły.

--- Koniec cytatu ---
Ale o co ci chodzi Xarth ja tylko neguje ustalanie jakis fitow i kto ma co zafitowac bo to jest sprzeczne z filozofia GN.

Tematyczne jest ustawione, ze deski dzisiaj, a cruzy sobota no i tak lece. No, ale nie bede sie spinal jak na nie wiadomo co. A widze, ze ktos pomylil GN z jakims roamowaniem, gdzie kazdy w flocie ma swoja role przypisana.

GumisPLL:
No ale nie mozesz sie pytac bo bedzie warn :buck2:

DP jakbys cos robil to dawaj jak cos ,na mojej ankiecie wygrywa piatek z aktywnoscia ludzi wiec mozna cos wykombinowac.Ustawka w HS i lecim do 0.0 .Znam miejsce gdzie jest tylko 1 jump do 0.0 z low secu ,oczywiscie jak ludzie dopisza.

a dzis zobaczymy jak wyjdzie proste

Deaell Portt:

--- Cytat: Edmund w Kwiecień 09, 2009, 12:31:03 --- Agony - 711 straconych w PvP

@ Deaell
Ale to jest mój problem, nie twój jak ja do tego podchodzę.
Mando się pyta co wziąść, to mu pisze że może wziąść to czy tamto.
Pozatym, PvP to jest PvP, nawet wydanie całkowicie łajtowe dalej jest PvP. Col, organizator zaproponował fit na trasherka - ok, tam jest _FACTION_ ammo, no nie ... cholirka ... FACTION !!! i Tech II DZIAŁKA .. MASZ POJĘCIE ... OMG !!! Jak on mógł ... a ja skończony baran skopiowałem jego fit i poprosiłem Mando żeby mi kupił i zostawił gdzieś przy lou na trasie do miejsca spotkania. I wiesz co, zapłace za ten fit i statek, i nawet za to zasmarkane ammo faction, i nawet jak skoncze podem na 1 gate w lou to mi to wisi ... ale fit mam taki jak lubie, a nie jakiś z SCH ... mekki PvP-erów ...  :2funny:
Owszem chce coś zabić zanim padne, wiesz czemu ?
Bo to PvP, gdybym poprostu chciał rozwalić statek to bym sobie np poleciał na misje lv 4 deską. albo właczył self destruct, nie musiał bym w tym celu tracić czas na Gang, na przylot do miejsca zebrania itd ... Nikomu nie nadaje żadnej roli, tobie sie coś wydaje. Jak latasz w C0ven na Flet Opy to uprawiasz jedyny słuszny rodzaj walki ... nvm bo sie flejm robi ... sorry.

--- Koniec cytatu ---

No i stary tutaj tkwi problem i dlaczego nie mozesz zrozumiec o co mi chodzi. Bo po 1 : GN wydanie polskie jest wzorowany na tym z SHC. Wiec na twoje pytanie co to jest SHC wkleilem ci linka, a potem juz dokladnego do 20 odlosny ich GN (bo na SHC to od kilku lat panie jest). Na takie GN nie leci sie na kille tylko po fun. Ja ostatni raz w desce siedzialem ponad 2 lata temu. Teraz jakbym w desce na roama, defa, opa polecial to bym dostal tak zjebe, ze hoho. Wiec dla mnie to jest fun lecenie takim szipem. Moja deska bedzie na laserach , zeby byl comedy loss. Generalnie taka jest filozofia GN: latanie szipami, ktorymi normalnie nie latasz, z fitami za ktore w swoim ally/corpie dostalbys zjeby. Z stad w wersji SHC masz nanodomi, afy z painterami, wszystko z dampami, ogolnie comedy fity. Ty piszesz, ze lecisz po kille wiec traktujesz to jak kolejny roam , tylko, ze w desce. Wiec ci delikatnie pisze, ze od zlej strony do tego podchodzisz.
Wydania SHC najczesciej sie konczyly ubijaniem swoich jaj albo przes self, albo od smartujacego bsa. To nie jest powazny op to takie wyglupy.

Dotarlo ?

Morbius:
HEHE ale sie spinacie obaj:)
I obaj mówicie o tym samym tylko z innej beki
Dael chce lecieć w commedy ficie i sie wygłupiać - bo taki jest fun z GN (qft imho)
Eddie chce leciec na t2 bo go stać i chce coś zabić - też fun  z gn

po co sie rozpisywac prosta piłka lecimy w deskach a fit jak kto chce
dajcie se na luz panowie

PS
nie bierzcie SB bo potem się mój biedny coercer na żadnego kila nie załapie :)

Ezachiel:
@D
Chyba dalej nie rozumiesz o czym ja pisze ... ale to pewnie dlatego że ja jakiś ograniczony jestem i seplenie sobie ...

1. Co to jest SHC dla polish gang night organizowanego przez Col Cherrymana ?
2. Jakie znaczenie ma moja informacja dla Mando dotycząca działania TD czy paintera w nawiązaniu do twoich wypowiedzi ?
3. Moj klon kosztuje wiecej niż ten destroyer z fitem pewnie ... pewnie sobie zrobie self destruct na jajcu ale co mi tam :)
4. Moje propozycje nie są dla nikog zobowiązujące. To jedynie luźne sugestie co mozna by zrobić i jak ubrac statek.
5. PvP uprawia się by mordować virtualne pixele sterowane przez innych graczy a nie po to by robić self destruct. Owszem, pewnie skonczymy w klonowni, pewnie szybko nawet jak sie tak ulozy ale co z tego ? To znaczy że mam podelciec statkiem do smart bombs bs-a i nawet nie zadać sobie trudu złapania locka i oddania 1 salwy?  :2funny:

A wogóle to peace  :angel:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej