Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - rozmowy trollowane
GumisPLL:
.
Doom:
Bo ja wiem...
Zdefiniuj dużo
W każdym razie nie mam boję się wlecieć w low tylko dlatego że mogą zestrzelić...
Wszystkie moje pvp loosy (poza deską z ostatnie GN) to właśnie starcia w low a trochę już tego się uzbierało i jakoś nie nabawiałem się jeszcze fobi jaką przypisuje się kerbirom że low sec to zło i statek sam wybucha zaraz po wlocie tam
Po takich terenach to albo umiesz latać a wtedy to zwiejesz / poradzisz sobie z każdym zagrożeniem (ja nie uważam się za kogoś takiego żeby nie było), albo nie umiesz latać i wtedy to nawet hiper mega szybki covert ci nie pomoże bo profesjonalna kampa i tak cię załatwi i tak
GumisPLL:
.
Morbius:
OJ panowie czemu ma służyć ta dysputa?, ::)
leci się przed albo zaraz po DT a jak nie to czekajcie wieczorem zbierze się większa ekipa albo ktoś poscoutuje
VonBeerpuszken:
Kurde...niektórzy traktuja low, czy 0.0 co najmniej jak atomowe pole minowe.... większe prawdopodobieństwo że cie ustrzelą w Jita niż w w wiekszości low...
Nie mam wielkiego stażu czy osiągnięć w EVE ale czekać aż ktoś mnie przeprowadzi przez 4 systemy low, w dodatku kontrolowane przez organizatorów imprezy... no nie, wstyd by mi było :o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej