Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - rozmowy trollowane
GumisPLL:
.
Melisanda Armida:
Mnie by bardziej zdziwil punkt zbiorczy w hi do ktorego nie kazdy moze wleciec. A jak ktos ma jakies obawy to przeciez mozna sie dogadac z kims i grupa poleciec.
Pabllo:
Okolice Eva to bardzo bezpieczny rejon >:D
Dormio:
--- Cytat: GumisPLL w Kwiecień 09, 2009, 10:27:19 ---Czemu mam stracic ship skoro mam fit flotowy np.Pomyslales o tym .
Polatajcie panowie troche gdzie indziej potraccie shipy lepsze niz deska to szybko sie nauczycie byc przezornym.No chyba ze ktos szasta kasa i moze sobie pozwalac.
--- Koniec cytatu ---
A Ty zamierzasz wrócić tym shipem ? Tak z ciekawości pytam, bo boisz się tej straty niesamowicie jakby ta decha była unikalna bo ze szczerego złota i wartości co najmniej lotniskowca (no jakby mu obciąć kilka zer w cenniku ;)).
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GumisPLL w Kwiecień 09, 2009, 10:27:19 ---
Polatajcie panowie troche gdzie indziej potraccie shipy lepsze niz deska to szybko sie nauczycie byc przezornym.No chyba ze ktos szasta kasa i moze sobie pozwalac.
--- Koniec cytatu ---
Khm... fakt, deski jeszcze nie straciłem ;D Jedynie pare BSów... chyba jakieś cruzy...BC...
Sorki...ale strata deski to max 2mln... jeśłi to dla Ciebie taka wielka strata to po co lecisz na Gank party? Przeca na 80% wrócisz w jaju. Chyba że chcesz stać z boku i fotki cykać :2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej