Eve Online > Gank Night PL

Gank Night - rozmowy trollowane

<< < (4/14) > >>

GumisPLL:
.

Melisanda Armida:
Mnie by bardziej zdziwil punkt zbiorczy w hi do ktorego nie kazdy moze wleciec. A jak ktos ma jakies obawy to przeciez mozna sie dogadac z kims i grupa poleciec.

Pabllo:
Okolice Eva to bardzo bezpieczny rejon  >:D

Dormio:

--- Cytat: GumisPLL w Kwiecień 09, 2009, 10:27:19 ---Czemu mam stracic ship skoro mam fit flotowy np.Pomyslales o tym .

Polatajcie panowie troche gdzie indziej potraccie shipy lepsze niz deska to szybko sie nauczycie byc przezornym.No chyba ze ktos szasta kasa i moze sobie pozwalac.

--- Koniec cytatu ---
A Ty zamierzasz wrócić tym shipem ? Tak z ciekawości pytam, bo boisz się tej straty niesamowicie jakby ta decha była unikalna bo ze szczerego złota i wartości co najmniej lotniskowca (no jakby mu obciąć kilka zer w cenniku  ;)).

VonBeerpuszken:

--- Cytat: GumisPLL w Kwiecień 09, 2009, 10:27:19 ---

Polatajcie panowie troche gdzie indziej potraccie shipy lepsze niz deska to szybko sie nauczycie byc przezornym.No chyba ze ktos szasta kasa i moze sobie pozwalac.

--- Koniec cytatu ---

Khm... fakt, deski jeszcze nie straciłem  ;D Jedynie pare BSów... chyba jakieś cruzy...BC...
Sorki...ale strata deski to max 2mln... jeśłi to dla Ciebie taka wielka strata to po co lecisz na Gank party? Przeca na 80% wrócisz w jaju. Chyba że chcesz stać z boku i fotki cykać  :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej