Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - rozmowy trollowane
Gregorius:
poza disco BSami, to chyba mało co może zagrozić tam...
(no ok, pomijając przypadek remote boostowanego HICa) ^^
GumisPLL:
.
Khobba:
--- Cytat: GumisPLL w Kwiecień 09, 2009, 08:56:04 ---4j po low, olaboga!
--- Koniec cytatu ---
Trasa Ichoryia->Evaulon to chyba najbezpieczniejsza opcja. Statystyka statystyką, czasem nawet jest sporo osób w systemie, ale zwykle siedzą sobie grzecznie na plexach skąd można ich ładnie wyłuskiwać (lecą zwykle po kolei, nie kupą, tak jak źli ninja napadający na bohaterów filmów akcji). Trzeba uważać, bo w Nennamaila osiedlili się niezaprzyjaźnieni piraci ze Scum. mający tendencje do latania po 20-30 w BSach lub med T2 i brzydki zwyczaj rozkładania kamp z mocno rsbowanym HICem, ale jakoś nigdy nie udało im się dopaść żadnego z moich wielu transportów (indykami t1, żeby nie było), więc nie ma się co przejmować.
Caldaryjskie psy (lolrp, nie obrażać się ;) ) poza CAINem, który już chyba w tych okolicach nie lata groźne nie są. [offtop] W ogóle, jakość walk z milicją znacznie spadła odkąd z okolicy wyprowadzili się oni oraz ECP Rogues (Le Cardinal i spółka, chyba teraz jako Wrath of Fenris). Słabizna... jedyna nadzieja w UK1 Zero (ex-RKK) oraz Dark-Rising[/offtop]
BTW, często, a nawet bardzo często latam sam po low (no, deską rzadko, głównie zielonym wibratorem), ale patrzę na statystyki systemów wlotowych mniej więcej raz na trzy miesiące :P Tak głupi jak ja to chyba nikt już nie jest >:D
GumisPLL:
.
Doom:
--- Cytuj ---To jakis zarty prawda bo chyba az tak glupi nikt nie jest .
Chcesz samemu latac deska po lowie a patrzyles statystyke systemu wlotowego .
--- Koniec cytatu ---
Kurde wiedziałem ze o czymś zapomniałem... :D A i leciałem nie deska a indykiem t1 z pełnym cargo - bydle w porównaniu z deską rozpędza się wieki, a zwrotne jest jak słoń z przetrąconym karkiem i wróciłem nią z tej wyprawy :P , powtarzam jak nie chcesz sam lecieć przez te rejony to zabierz się z nami... albo leć od drugiej strony przez tama - tam to dopiero fajnie wyglądają statystyki jak na bramie wisi sobie kilkunastu kolesi w tym podobno część na smartbomb carierach...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej