Śmietnisko > Archiwum
EVE: recenzja
Sambor:
Bandzior, twoje posty to stek bzdur nie obra? si? ale gadasz takie g?upoty, ?e a? mi przykro by?o kiedy czyta?em krytyk? kolegów i kole?anek.
Daj spokój, ja w t? gr? gram chyba od 34 dni, mia?em upadki i wzloty, raz straci?em Cruiser na kompleksie, to mnie tak bola?o wiesz, bo na moim etapie gry wyda? 6m isk to baaaaardzo du?o kasy. Jestem w korporacji przemys?owej i jaki? maly korp wypowiedzia? nam wojne i co si? sta?o? Straci?em Frygate i klona bo mnie ustrzelili a jako? BS nie lata?em i chyba d?uuuugo nie b?d? lata?. Fakt ?e za klona zap?aci?em ma?o kasy, dlaczego ma?o... bo mam ma?o SP, proste i logiczne.
Klon
Nie wyobra?am sobie aby ekipa ccp wprowadzi?a taki tryb, strata klona to strata 50%-80% skilli oj ko?cz? z gr?.
Sterowanie w 10 ludków:
Muahahah N/C przepraszam ale nie wyrabiam ze ?miechu, no dobra:
Eversin - odpowiada za jumpy - tylko kurde jak pójdziesz do kibla i nie klikniesz jump to...
...Gosiek nie w??czy warpa na kolejnym systemie a co za tym idzie...
...Xarithas nie zadokuje okr?tu a...
...ja nie sprzedam rzczy...
...%@#&! przepraszam ja musze i?? spa? jutro sprzedamy to co mamy sprzeda?...
...nie nie mo?esz jutro nie b?dzie Komorisa i kto odpali silniki
buehehehe...!!!
Bandyta:
widac ze niektórym mózgownica szwankuje.
kto? ci?gle o sterowaniu w 10 ludka, a ja to podalem tylko jako przyklad, antidotum na zrównowa?enie, i nie czepiajcie sie tego Bs-a, to te? tylko przyk?ad, generalnie chodzi o statki wi?kszej klasy. o stracie skilli pisalem, ?e nie musi to by? 50%, ale mniejszy procent. Zeby chocia? go?cia wyeliminowa? na krótki okres z walki.
a teraz pvp. napiszcie co takie walki daj?? co mo?na przez to osi?gn??? no bo przeciwnika w ten sposób si? nie wyeliminuje. walka ekonomiczna?
bardzo trudna do przeprowadzenia. i ma?o skuteczna.
owszem gram na trialu - a co mam, jak to niektórzy twierdz?, mam sie nudzi? przez pare misi?cy, aby pó?niej pozna? smak pvp? opisuj? gr? z mojego punktu, z punktu gracza pocz?tkuj?cego - bo taki te? ma prawo gra? i mówi? - nuda.
Kamoris:
H ehe mnie akyrat gra na pocztaku najmniej nudzila :P
teraz juz troszke zaczyna czasami. Ale poczatek jesst fajny zwlaszcza jak sie nie czyta forum zadnego i wchodzi w eve z marszu :P
Tyle niesamowitych rzeczy do odkrycia :D
WolfSimon:
Jak chcesz zobaczy? brak konsekwencji ?mierci to pograj w WoWa. Tam nawet sprz?tu nie tracisz.
W EVE strata statku mo?e kosztowa? naprawd? sporo, zale?nie od rodzaju statku i uzbrojenia. A te potrafi? kosztowa? naprawd? sporo. Dobry BS z dobrym uzbrojeniem mo?e kosztowa? nawet 400-500 mln ISK, a iski nie wpadaj? ot tak sobie.
Dodatkowo postacie mog? posiada? implanty, które s? te? nieraz warte ca?kiem sporo. bardzo dobre kompletne zestawy to koszt 200 i wi?cej mln isk. Przy ?mierci wszystkie implanty trafia szlag.
Polataj i zobacz jak szybko zarobisz 700 mln.
marcoos:
Poza tym powiedzmy sobie szczerze, ?e przy perspektywie straty jakiego? procentu skilli po straceniu jaja, walki pvp by?yby bardzo sporadyczne - i dopiero wia?o by nud? :)
Ja ze swej strony powiem tak - pewnie, ?e nie ka?demu mog? si? podoba? zasady i klimat eve ale w mojej opinii ta gra jest dla ludzi "dojrzalszych" i mo?na si? w niej wy?y? (pvp), a tak?e zrelaksowa? kopi?c sobie jakie? minsy :)
A bardziej napaleni mog? sobie zawsze popyka? w CSa albo inne mordowanie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej