Eve Online > Dyskusje ogólne

Luźne rozmowy o piractwie w low secu (było o VooDoo)

<< < (6/35) > >>

Captain:

--- Cytat: Scaryman w Grudzień 30, 2008, 12:56:27 ---po pare T2... pięknie - a ja słyszalem o awanturach że ludzie kruzami T1 przylatują bo nie mają kasy , dużo różnych rzeczy słyszałem i prawie nic tu sie nie zgadza z tym co piszesz - bo przecież jeśli Wam tak fajnie - to po co ogłaszaliście wyjazd do GW w celu zarobienia kasy (którą przecież macie) i zbijania SSa (który Wam nie przeszkadza).

--- Koniec cytatu ---

Wyjazd do GW to był nasz pomysł jako kozy, alliance nie latał na swoim poziomie (bo w eva mieliśmy już floty po 40 luda) to sie wkurwiliśmy, olaliśmy to i robimy co innego. A co do słyszenia róznych rzeczy to ja słyszałem, że zostałem wyjebany z bufu  :o :2funny:

A tak w ogóle to kto podjebał smalec z okna ?

Venec:

--- Cytat: Scaryman w Grudzień 30, 2008, 13:17:44 ---tylko że rozmowa toczyła sie na pewnym poziomie jednak - to takie trudne sformułować post bez prostackiego obrażania ?

Widać trudne.
--- Koniec cytatu ---

Bo już mnie irytuje wasz każdy przytyk do ludzi z lowseca aby najlepiej wrócili do szkółki niedzielnej, podczas gdy wy sami gówno byście osiągnęli w tym cudownym 0.0 bez BoB-a (zdaję sobie sprawę z ironii, że jestem w GBT, a GBT jest w peciarni naszego kochanego overlorda).

Ezachiel:
Ja przepraszam, ja nie jestem w BoB-ie. Ja jestem w korpie który bardzo lubi graczy z niskim SS, ale nie toleruje piractwa we własnych szeregach. Każdy low SS jest legal target dla Agony, tak jakżdy bez standa tyle ze w 0.0 ... a że Agony praktycznie nie ma standów ... to strzelaja do nas gdzie się da  >:D .. w sumie my też strzelamy gdzie się da i do kogo się da  :knuppel2:
Agony nie ma posów, nie ma floty capitali, nie ma logistyki, a korp daje tylko mozliwość wspólnego latania bo reszta to jest dobra wola ludzi w korpie jak ci przewiozą statki carrierem do stacji w 0.0 .. i w sumie przez 90% czasu piloci Agony zajmują sie PvP ... bo czasem trzeba zrobić zakupy i zfitować statki  8) Nie latamy też w blobah chyba ze akurat odbywaja się zajęcia ...  dość często też dostajemy w dupe ... ale taki jest styl Agony  :coolsmiley:
i powiem wam że tam gdzie jesteśmy obecnie ciągle coś lata w małych/średnich/duzych gangach ... i jest to prawdziwe wyzwanie dla FC wymyślić sposb na zwabienie przeciwnika w pułapke ... ale robią to ... a gro PvP-erów z Agony to solo kilerzy ...

Venec:
Piłem do BUFU. A Agony pamiętam z grzania dupy w Pure Blind, kilka razy się strzelaliśmy :P

Ezachiel:

--- Cytat: Venec w Grudzień 30, 2008, 13:50:08 ---Piłem do BUFU. A Agony pamiętam z grzania dupy w Pure Blind, kilka razy się strzelaliśmy :P

--- Koniec cytatu ---
Spox, W pure Blind jest głowna baza 0.0 Agony ... ale nasze szefostwo wpadlo na wspanialy pomysł rozruszania toważystwa .. więc zrobili wakacje ... no i sie plażujemy  ;D ale to im moze zostać ... może być tak że będziemy wpadać w dowiedziny w inne miejsca npc 0.0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej