Eve Online > Dyskusje ogólne
Luźne rozmowy o piractwie w low secu (było o VooDoo)
Venec:
Panowie z Bufu powinni wyjąć głowy ze swoich dup (Edmund też). Lowsec to nie żaden domek dla emerytów (no, może trochę, ja na przykład mam dość 0.0 gdzie są lagfesty i ciągłe CTA), lowsec to też nie jakieś miejsce dla marginesu (lol, Edmund). Tam się można pobawić bez żadnego (zazwyczaj) pierdolenia się z posami czy innym świńswem, bez zobowiązań, a jeśli myślicie, że tam latają tylko młode chary to się grubo mylicie.
Tylko z kaską tam cienko, ale to przy odrobinie pomyślunku da się obejść.
Straszny:
--- Cytat: Venec w Grudzień 30, 2008, 13:06:53 ---Panowie z Bufu powinni wyjąć głowy ze swoich dup (Edmund też). Lowsec to nie żaden domek dla emerytów (no, może trochę, ja na przykład mam dość 0.0 gdzie są lagfesty i ciągłe CTA), lowsec to też nie jakieś miejsce dla marginesu (lol, Edmund). Tam się można pobawić bez żadnego (zazwyczaj) pierdolenia się z posami czy innym świńswem, bez zobowiązań, a jeśli myślicie, że tam latają tylko młode chary to się grubo mylicie.
Tylko z kaską tam cienko, ale to przy odrobinie pomyślunku da się obejść.
--- Koniec cytatu ---
to sie nazywa wypowiedź na gównianym poziomie... gratuluje :embarassed:.
Venec:
Czyli takie jak całym tym topicu? Bo jak na razie to tylko widzę smyranie epeena zajebistych ludzi z 0.0 i patrzenie z góry na chujowych nubów z lowseca.
Straszny:
--- Cytat: Venec w Grudzień 30, 2008, 13:10:50 ---Czyli takie jak całym tym topicu? Bo jak na razie to tylko widzę smyranie epeena zajebistych ludzi z 0.0 i patrzenie z góry na chujowych nubów z lowseca.
--- Koniec cytatu ---
tylko że rozmowa toczyła sie na pewnym poziomie jednak - to takie trudne sformułować post bez prostackiego obrażania ?
Widać trudne.
Yogos:
--- Cytat: Zabijucha w Grudzień 30, 2008, 12:48:27 ---Za trudno? :smitten:
--- Koniec cytatu ---
No powiem ci że dla mnie ciężko wchuj się lata cepami i sabrem tudzież lachesiskiem pod ogniem sentry. A lubie sobie czasem takimi stateczkami pośmigać.
Masz jakiś fajowski fit na taranisa coby sobie posolować kogoś z agro pod jg w low secu ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej