Eve Online > Dyskusje ogólne

Wszechświat EVE, Tony Halik - Tu byłem

<< < (3/5) > >>

Voulture:
Fajna relacja i swietne screeny!  O0

lukeankarde:
Dzięki serdeczne :) Będąc pod wrażeniem miejsca w którym jestem, użyłem oprogramowania zwiadowczego Xfire który dawno temu zainstalowałem w swym podzie, Nagrałem króciutki i raczej mizernej jakości film z tej podniosłej chwili. Niestety zasoby reaktora, i tak już wyśrubowane do szczytu granic uznanych za bezpieczne nie pozwoliły mi poprawić jakości :( Cóż.. może niedługo zapas Isków pozwoli to zmienić ;) Po małej korekcie już w domu w Motsu przy szklance zminego Quafe wyszło coś takiego :)

http://www.wrzuta.pl/film/jV8EVcln1R/

Pozdrawiam

PS.
Jakość spadła jeszcze bardziej po załadowaniu na wrzutę:(

Voulture:
Chetnie bym to dodal jako artykul do centrali ale nie umiem screenow poosadzac... Jesli nie amsz nic pzreciwko oczywiscie, ktos potrafi to dodac porzadnie? ;)

lukeankarde:
Hm, nic przeciwko nie mam absolutnie, tyle tylko że wrodzona Caldaryjska skromność karze wątpić czyżem godzien  ::)
W każdym razie dziękuje  :)

Oczywiście wciąż czekam na Wasze propozycje miejsc do odwiedzenia, w tej chwili szykuję wyprawę, chyba najniebezpieczniejszą, myślę że warto ;)

Pozdrawiam

Oxylan:
Dla zwiedzających dodam info o zniszczonej stacji przez kamikadze Nyxa,bylem tam jakis czas temu i ladnie sie paliła (H sec w empire) niestety nie pamietam jaki to system ;/ moze ktos pamięta?  oraz widzialem swietnie animowana stacje gallente ktora cala sie ruszała mozliwe ze to normalka na terenach gallente bywam tam raz na rok.

Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej