Eve Online > Dyskusje ogólne
Wszechświat EVE, Tony Halik - Tu byłem
Voulture:
Fajna relacja i swietne screeny! O0
lukeankarde:
Dzięki serdeczne :) Będąc pod wrażeniem miejsca w którym jestem, użyłem oprogramowania zwiadowczego Xfire który dawno temu zainstalowałem w swym podzie, Nagrałem króciutki i raczej mizernej jakości film z tej podniosłej chwili. Niestety zasoby reaktora, i tak już wyśrubowane do szczytu granic uznanych za bezpieczne nie pozwoliły mi poprawić jakości :( Cóż.. może niedługo zapas Isków pozwoli to zmienić ;) Po małej korekcie już w domu w Motsu przy szklance zminego Quafe wyszło coś takiego :)
http://www.wrzuta.pl/film/jV8EVcln1R/
Pozdrawiam
PS.
Jakość spadła jeszcze bardziej po załadowaniu na wrzutę:(
Voulture:
Chetnie bym to dodal jako artykul do centrali ale nie umiem screenow poosadzac... Jesli nie amsz nic pzreciwko oczywiscie, ktos potrafi to dodac porzadnie? ;)
lukeankarde:
Hm, nic przeciwko nie mam absolutnie, tyle tylko że wrodzona Caldaryjska skromność karze wątpić czyżem godzien ::)
W każdym razie dziękuje :)
Oczywiście wciąż czekam na Wasze propozycje miejsc do odwiedzenia, w tej chwili szykuję wyprawę, chyba najniebezpieczniejszą, myślę że warto ;)
Pozdrawiam
Oxylan:
Dla zwiedzających dodam info o zniszczonej stacji przez kamikadze Nyxa,bylem tam jakis czas temu i ladnie sie paliła (H sec w empire) niestety nie pamietam jaki to system ;/ moze ktos pamięta? oraz widzialem swietnie animowana stacje gallente ktora cala sie ruszała mozliwe ze to normalka na terenach gallente bywam tam raz na rok.
Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej