Eve Online > Dyskusje ogólne

Wszechświat EVE, Tony Halik - Tu byłem

<< < (4/5) > >>

solette:
Przepiękne ss z New Eden muszę się tam wybrać coby porobić tapetki na pulpit.

lukeankarde:
Witam

Po dość długiej przerwie spowodowanej ciężarem nowych obowiązków, wczoraj, dzięki Oxy'emu (Oxylan) wpadłem w posiadanie dość interesującego miejsca. Po odebraniu przekazu od Oxylana nie za dużo myśląc i kombinując jako że obiekt jest w high empire, wskoczyłem podem w swą wierną fregatę i pomknąłem na spotkanie duchów. Nie licząc kilku nieuprzejmości z strony Gallentyjskich wojskowych, po drodze nie działo się nic ciekawego :) Aż wreszcie mym oczom ukazał się grobowiec Minmatarski i Concordu. W systemie Yulai, który za dawnych czasów był wielkim centrum handlowym, obecnie jedynie cień tych światłych dlań dni. To tutaj, dzięki poświeceniu wielu Minmatar, ruszyli oni do szturmu na tereny Amarru, Ci co zostali, poświęcili swe życie wiążąc siły Concordu i umożliwiając tym samym swym braciom i siostrom atak. Nie żebym ich popierał, ale potrafię zrozumieć żołnierza, nawet jeśli nie jest mi przyjacielem.

Masa wraków, drednoghty, battleshipy i wiele innych

Nieco dalej, częściowo zniszczona stacja Concordu, wciąż można zadokować, chociaż nie oferuję już żadnych usług :)

Widok z nieco większej odległości na miejsce zagłady

Pozdrawiam

PS
Podziękowania dla Oxylana za informacje  O0
PS2
Jeśli traficie na coś interesującego, dajcie znać na eve maila! Nick jak na forum :)
PS3
Wciąż szukam chwili aby wyskoczyć do miejsc o których pisaliście wyżej, kiedyś na pewno tam dotrę :)

adijager:
lepiej późno niż wcale ^^

stare, ale jeżeli sporo osób nie wiedziało o yulai to może tego też nie zna:
Iskukone Wreck: http://www.xfire.com/screenshots/adijager/ss_file-79527f9aa402c25dab8ff84f857eda94d81d8106.jpg
Ceremonial Ring (śróbka z tytana ;D): http://www.xfire.com/screenshots/adijager/ss_file-86309336cabf0137ba717dcb2115e114590c8b93.jpg

Doom:
Luke przeleć się do sytemu Kor Azor, jest tam pobojowisko po starciu grupy szturmowej Minmataru (stadko prowadził Ragnarok) z obecną Imperatorową Jamil i jej gwardia przyboczną...
Co prawda wraku Ragnaroka nie uświadczysz bo w wyniku wymiany uprzejmości ślad wszelki po nim zaginął ale jest parę wraków w tym wraki transportowców wojsk naziemnych którejś z band dzikusów specjalizującej się w uwalnianiu niewolników + pare wraków amarskich BS które stawiły czoła tej bandzie

misao:
wokolo caldari prime tez chyba wisza wraki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej