Eve Online > Wsparcie techniczne
OSTRZEŻENIE
termos:
To właśnie e-mail podawany przy zakładaniu konta jest podstawą do jego zwrotu.
Herk powodzenia w walce.
Nie przyszło wam do głowy że to ktoś z wami związany jednak Ty i co0rt dość długo razem lataliście czy to pod FWR ( ISS ) a teraz jako C0ven. Zaczynam się bać ;)
Deaell Portt:
--- Cytat: Zakrecony Termos w Sierpień 10, 2008, 18:48:19 ---To właśnie e-mail podawany przy zakładaniu konta jest podstawą do jego zwrotu.
Herk powodzenia w walce.
Nie przyszło wam do głowy że to ktoś z wami związany jednak Ty i co0rt dość długo razem lataliście czy to pod FWR ( ISS ) a teraz jako C0ven. Zaczynam się bać ;)
--- Koniec cytatu ---
Z kontem c0rta wszytko ok. Ten pan tutaj to nie ta osoba co myslisz :-).
Herkannon:
Pierwsze konto udało już się odbić :) Coś mnie tknęło aby dziś sprawdzić czy jest nadal zbanowane - nie było i odzyskiwanie hasło zadziałało.
Natomiast co do triala.... petycje z triala mają w głębokim poważaniu.... ??? Z niego w sobotę wieczorem walnąłem petycję że mi inne konto skradzione i nikt dziś do tej pory się nie odezwał :grr: Zatem poszedłem po najmniejszej linii oporu i z odzyskanego konta walnąłem petycję pod uwaga stuck, pisząc w tej petycji że robię to specjalnie. Oczywiście napisałem jakiego konta się to tyczy. Po niecałych 15min :krzeslo: zablokowano konto (sprawdzalem: account is banned :) przeniesiono petycję pod kategorię o dziwo eula & terms of service. Czekam na dalszy rozwój sytuacji. Aha, ta lama która przejęła moje pierwsze konto zmieniła moje dane osobowe poza imieniem i nazwiskiem. Zmieniono dane na: 26 marca 1981, male, south africa, australia central standard (GMT +9.30 hours) - ciekawe czy coś z tego jest prawdą.
Teraz inna kwestia: korzystałem z laptopa i desktopa logując się do eve. Korzystając z softa z www.emsisoft.com poznajdywałem 'ciekawe' rzeczy na desktopie w ukrytych folderach 'system volume information' - jakies dwa trojany w parunastu plikach. Nie ma to jak winda i przywracanie systemu - wywalić to.
Tyberiusz:
Hej,
udalo wam sie cos jeszcze odzyskac? Ja juz ok 3 tydzien bez konta jestem :( Napisalem juz 2 petycje ale spod strony www bo z gierki nijak. Jest sens zakladac konto trialowe zeby napisac petycje? Jestem w stanie nawet wybulic te 40zl zeby przdluzyc triala i napisac petycje zeby dostac swoje konto sporotem ;(
Herkannon:
Dzisiaj udało mi się odzyskać dostęp do drugiego :) Szkoda tylko że już chyba znudziło im się odpisywanie na petycje...
Sprawdzaj czy konto jest banned czy podaje że złe hasło bądź login. Ja najpierw prosiłem o lockowanie (bannowanie) to wtedy przy próbie logowania jest odpowiedni komunikat. Jeśli jest drugi, to znaczy że coś na nim zrobili (u mnie to oznaczało że emaila resetnęli na ten na jaki był zakładany oraz hasło zmienili) czyli lecisz na stronę eve i odpalasz odzyskiwanie hasła. Życze powodzenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej