Eve Online > Wsparcie techniczne

OSTRZEŻENIE

(1/9) > >>

ko0rt:
Panowie i Panie. Uważajcie, gdyż w dniu dzisiejszym została mi ukradziona postać (oprócz mnie jeszcze 2 inne postaci znajomego). Ktoś sobie przelał kase gdzieś indziej i zawinął mi ravka do robienia misji (przynajmniej z tego co wiem). Złożyliśmy petkę i będę informował na bierząco... A i zmieniajcie sobie hasła co jakiś czas :)

DaBlades:
Korzystałeś z jakiś programów gdzie podawałeś API? Szczególnie pełny API?

NeX:
  Pełne api, czy nie hasła nie ukradnie. Poda jedynie trochę więcej informacji o postaci np stan walleta, czy przebieg transakcji. Gra też nigdzie hasła nie buforuje. Połączenie ze stroną i grą EVE online jest zabezpieczone na wysokim poziomie jak wszelkie inne transakcje finansowe. Pozostaje tylko celowo założony keloger na komputerze gracza, lub brak poufności. Tak czy owak, to indywidualne przypadki związane z zabezpieczeniem komputera.

ko0rt:
No wlasnie podobno panowie z CCP mieli wlam na serv... Stad problem, bo pare postaci (znajomych) ma teraz wyczyszczone konta... Pelnego API nie podawalem a API jest tylko w evemonie... Wlam na serv i tyle... Stad prawdopodobne lagi... Zadnych keyloggerow czy innych szitow nie posiadam w kompie (wszystko sprawdzone)...

DaBlades:
Napisz co ci na petycje odpisali.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej