Eve Online > Wsparcie techniczne

Kasacja boot.ini po patchowaniu...

<< < (3/5) > >>

Voulture:
Ja myślę, że to po prostu nowy pomysł CCP na ograniczenie crashy i rebootów serwera. Wszystko sobie podokańczają i ponaprawiają w czasie gdy gracze będa reinstalowac system. Sprytne.

Scaliłem powtarzające się wątki.

nastradi:
Oczywiście jak by sie komuś coś podobnego przydarzyło NIE RESTARTOWAĆ komputera... bo może być konieczna re instalacja systemu Windows

Tłumaczenie oświadczenia CCP umieszczonego na stronie Producenta.

Kravek:

--- Cytat: Medal Gortha w Grudzień 06, 2007, 10:27:51 ---Oczywiście jak by sie komuś coś podobnego przydarzyło NIE RESTARTOWAĆ komputera... bo może być konieczna re instalacja systemu Windows

--- Koniec cytatu ---

Guzik prawda. Da sie to naprawić bez reinstalacji... tylko glowny problem ze trzeba to umiec ;p

Ciesze sie ze z ciebie taki wspaniały informatyk zamiast krytykować mógłbyś wiec napisać jak należy naprawić problem  który mogą mieć użytkownicy tego forum, w oddzielnym wypadku proszę o powstrzymanie sie od takich komentarzy

MEDAL

marioosh:
dobrze że mnie to nie dotyczy, bo nie używam windy od kilkunastu dobrych tygodni :D

ale jakby mi wykasowało partycję /boot to bym się wkurzył :D i to ostro ... :D

Fedajkin:
Ezrael dobrze kombinujesz...

I tak jak Kravek pisze, nie trzeba reinstalować... ale trzeba mieć pewne umiejętności manualne, żeby to naprawić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej