Eve Online > Wsparcie techniczne
Kasacja boot.ini po patchowaniu...
Voulture:
Ja myślę, że to po prostu nowy pomysł CCP na ograniczenie crashy i rebootów serwera. Wszystko sobie podokańczają i ponaprawiają w czasie gdy gracze będa reinstalowac system. Sprytne.
Scaliłem powtarzające się wątki.
nastradi:
Oczywiście jak by sie komuś coś podobnego przydarzyło NIE RESTARTOWAĆ komputera... bo może być konieczna re instalacja systemu Windows
Tłumaczenie oświadczenia CCP umieszczonego na stronie Producenta.
Kravek:
--- Cytat: Medal Gortha w Grudzień 06, 2007, 10:27:51 ---Oczywiście jak by sie komuś coś podobnego przydarzyło NIE RESTARTOWAĆ komputera... bo może być konieczna re instalacja systemu Windows
--- Koniec cytatu ---
Guzik prawda. Da sie to naprawić bez reinstalacji... tylko glowny problem ze trzeba to umiec ;p
Ciesze sie ze z ciebie taki wspaniały informatyk zamiast krytykować mógłbyś wiec napisać jak należy naprawić problem który mogą mieć użytkownicy tego forum, w oddzielnym wypadku proszę o powstrzymanie sie od takich komentarzy
MEDAL
marioosh:
dobrze że mnie to nie dotyczy, bo nie używam windy od kilkunastu dobrych tygodni :D
ale jakby mi wykasowało partycję /boot to bym się wkurzył :D i to ostro ... :D
Fedajkin:
Ezrael dobrze kombinujesz...
I tak jak Kravek pisze, nie trzeba reinstalować... ale trzeba mieć pewne umiejętności manualne, żeby to naprawić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej